Beteg gondolat ha ilyenkor az ünnepek elől legszivesebben elbujnék az erdőbe annyira magányos vagyok?
Figyelt kérdés
Másfél éve elhagyott az exem és azóta nem találok társat és annyira semminek semmi értelmét nem látok, a közeledő ünnepek pedig különösen rossz hatással vannak rám.ma 13:43
1/6 anonim válasza:
Hát, az erdőben sem lelne nyugalmat a lelked hidd el. Ez elől elmenekülni nem lehet. Mármint gondolj bele, csak a magányból mennél a magányba. Nyilván ez az ünnepi időszak méginkább ront a helyzeten de nem lehet mit tenni. Nem mész karácsonyi vásárba, kerüld az ünnepi fényeket stb...begubózol otthon januárig, utána már úgysincs semmi csak a szutyok idő. Sokan vagyunk ebben a cipőben amúgy. Ez van. Csak reménykedni tudunk hogy lesznek megint jobb időszakaink. Addig meg marad ez és a saját mugunk és emlékeink elleni küzdés.
2/6 anonim válasza:
Valami északi országban mennék ilyenkor ahol a hegyekben vannak faházak és rengeteg hó. Kandallóba begyújtani kimennék szánkózni és nem kellene nagy tömegben lenni.
Ez a karácsony már régen nem olyan mint amilyennek lennie kellene.
Milyen idős vagy ?
3/6 anonim válasza:
Én olyan helyre mennék, ahol nincs ünnepi hangulat, se hideg se hó. Valami trópusi szigetre mondjuk. De persze érthető, hogy kivagy, és elbújnál a világ elől.
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire beteg, meredek gondolat ez, és hiába tudom megérteni, hogy így érzed, gondolod, ez mégsem megoldás, mivel (ahogy előttem is írták) a gondolataid elől ott sem tudnál tovább menekülni, azok veled maradnának még ott is.
Tudom, sovány vígasz, de vagyunk még így egypáran, akik hasonlóan érzünk.
6/6 anonim válasza:
Furcsának találom, hogy valaki társaságra vágyik és olyan helyen keresné, ahol biztosan nem talál. Ilyen szempontból beteg, mert nem racionális és nem logikus. Nincs családod? Senkivel nem beszélsz? Csak az exed volt az egyetlen társaságod? Nem mindegy, hogy társ hiányzik vagy általában az emberi kapcsolatok. Ha utóbbi, akkor olyan helyre kell menni, ahol emberek vannak. Én ha nem lenne semmi társaságom, elmennék valami jótékonysági önkéntes helyre, ételt osztani vagy ilyesmi. Ahol megismerhetek más önkénteseket, addig se vagyok egyedül. Ha párt szeretnék, akkor meg ismerkedni kezdenék. Az erdőbe semmiképpen nem mennék és máshová sem bújkálnék, mert az nem megoldás a magányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!