A gyerekesek nézik le inkább a gyerekteleneket vagy fordítva?
Én nem szeretnék gyereket, de nagyon sok „tudatos gyermektelennel" találkozom (biztos van rájuk valami jobb kifejezés), akik sokszor számomra elképesztő arroganciával vetik meg azokat, akik gyereket akarnak, vagy akik egyszerűen csak nem kezdenek el undorodni látványosan már a gyerek szó hallatán. Ezzel én semennyire nem tudok azonosulni, szerintem a gyerek egy érték, ezért jó, ha csak azok vállalnak, akiknek ez való. Aki nem akar, ne tegye, de ne kritizálja a gyerekeseket, amíg nincs rákényszerítve, hogy gyerekekkel kelljen folyton lennie stb.
De persze rengeteg, főleg idősebb embertől hallom, hogy anélkül nem teljes az élet. Ez az élet rendje és hasonlók. Ezekkel sose tudok mit kezdeni. Azt majd eldöntöm, hogy mi a teljes és mi lesz az én életem rendje. Hála Istennek szüleim szerintem elfogadják, hogy nem szeretnék családot, többi meg nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!