Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A gyerekesek nézik le inkább...

A gyerekesek nézik le inkább a gyerekteleneket vagy fordítva?

Figyelt kérdés
Amúgy szerintem vannak, akik elfogadják egymást, de nagyon sokan nem és a közösségi médiában legtöbbször ilyen jellegű témákban komment háború alakul ki és máshol is, rokonságban, munkahelyen is lehet találkozni ilyen megjegyzésekkel. Nyilván a sztereotípiák közismertek, a gyerekesek önzőnek, karrieristának tartják a gyerekteleneket vagy hogy nem fontos nekik a közösségük, nemzetük. Fordítva meg az megy, hogy nincs esze annak, aki gyereket vállal erre a világra, klímaválság, háborúk, úgyis alig lehet megélni, lemondani a szabad időről, nem lesz ideje a párnak egymásra, stb.

ma 12:58
A kérdező szavazást indított:
gyerekesek a gyerekteleneket
gyerektelenek a gyerekeseket
19 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Buta ember az, aki bárkit is lenéz. Az életmódjuk eltérő, mint az enyém, de nem nézem le.
ma 13:06
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Értelmes ember nem nézi le a másikat.
ma 13:09
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Mind a kettő.
ma 13:11
 4/14 anonim ***** válasza:
34%
Én gyerektelenektől hallom többet, szerintem azért mert még társadalmilag az az elvárás többsegében, hogy legyen gyereked, családod stb, emuatt elbizonytalanodnak a döntésükben, szóval úgy igazolják hogy nekik nincs hogy "hülye akinek van, nem tud élni, ..."
ma 13:13
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nincs gyerekem, nem is szeretnék. Csak az szokott zavarni amikor azzal jönnek, hogy ki termeli majd ki a nyugdíjamat. Mert nehogy már az ő gyereke munkájából kapjam a nyugdíjat.

Persze az senkit nem zavar, hogy 3 gyerek után ő már szja-t nem fizet. Én meg akkor nem akarom a családi pótlékját meg az szja mentességét kitermelni.

ma 13:27
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
Én apától hallgatom állandóan, hogy mér nincs gyereked, normális embernek már családja van.
ma 13:29
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen alapon mindenkit lehetne elég sok mindenért b.sztatni. Ahelyett, hogy mindenki a saját dolgával foglalkozna. Amíg valaki nem okoz kárt a másiknak addig lekellene sz.rni, hogy hogyan éli az életét.
ma 13:34
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
A gyerekesek a gyerekteleneket. Egyértelmű
ma 13:40
 9/14 anonim ***** válasza:
86%

Nekem az a tapasztalatom (persze nem mindenkire igaz, inkább idősebbekre), hogy egyes gyerekesek mániája hogy a gyerek a minden, mikor lesz már neked is gyereked, mi az, hogy nem akarsz az a világ legcsodálatosabb dolga stb. és nem értik meg ha a másik embernek nem az a világ legcsodálatosabb dolga. Tehát ha neked nincs, akkor veled tuti van valami probléma.

A gyerektelenek pedig szerintem azt nézik le, aki a semmire szült, utána meg panaszkodik, hogy nincs mit enni, vagy pedig nem tudja nevelni a saját gyerekét. (Pl. azt csinál a gyerek, amit akar, üvöltözik stb.) De ő szült és ezzel ő a valaki. Szerintem azokkal senkinek sincs gondja, akik biztos háttérrel gyereket szerettek volna és szépen nevelik őket.

ma 13:40
 10/14 anonim ***** válasza:
56%

Általában akik kutyát tartanak gyerek helyett és azt kezelik gyerekükként, babakocsiban tolják, s emberi jogokat követelnek házikedvencüknek, azok egyben gyerekgyűlölők is. Mindig a gyerekzsivajra panaszkodnak, de az ő kutyuskájuk csaholása, az normális.

Az ő igényükre szabva jöttek létre a gyerekmentes, kutyabarát vendéglátóhelyek.

ma 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!