Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire vagy szeretetéhes?

Mennyire vagy szeretetéhes?

Figyelt kérdés
Mennyi a napi szeretetetadagod? Mennyi emberi interakcióra van szükséged? A beszédet igényled, vagy az érintéseket, testi kontaktust is?

ma 09:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem napi, inkább heti/havi :)

Magam megoldom, sokszor kell az egyedüllét. A mosolyt szeretem legjobban!

ma 09:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem arra van szükségem hogy én szeressek embereket, ha olyan szeret akinek nem is örülök azzal nem sokra megyek. Valamint arra hogy szeressék az olyan dolgokat amiket én is, mert akkor valószínű nem akarják megváltoztatni és csinálhatom amiket szeretek. Úgy a legegyszerűbb megoldani ha közös hobbik vannak, hasonló dolgok tesznek boldoggá.
ma 09:36
 3/4 A kérdező kommentje:
2# Igazad van.. Ez az engem szeressenek elég egoista duma.. Mindig csak az ÉN, ÉN...
ma 09:42
 4/4 Fragments of Fantasy ***** válasza:

Mennyi a napi szeretetet adagod? - Nulla.

Mennyi emberi interakcióra van szükséged? - Sokra, de nem akárkitől.

A beszédet igényled, vagy az érintéseket, testi kontaktust is? - Mindkettőt, de megint nem akárkitől.

Tehát nagyon az vagyok.

ma 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!