Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon gáz így 32 évesen...

Nagyon gáz így 32 évesen élni? Lent.

Figyelt kérdés
Szóval a huszas éveimben nagyon kibuliztam magam, kb minden hétvégén. Mostanra kialakult egy komfort zónám, a munka miatt nincs kedvem bulizni, szóval, vagy filmezek, vagy olvasok, vagy rádiót hallgatok. Így az ismerkedés zéró, de engem nyugalommal tölt el, hogy nem kell végigbuliznom egy estét, stb. Ez nagyon gáz ebben a korban?
dec. 14. 12:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
"de engem nyugalommal tölt el" -ennyi. Nem gáz.
dec. 14. 12:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem,sőt az a jó benne,hogy kibuliztad magad, éltél. Most a minőségi idő és a téged érdeklő elfoglaltságok ideje van.

Nemhogy nem gáz,de becsülendő !

Nálam is így volt valamikor :)

F

dec. 14. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, "gáz", ha valami nyugalommal tölt el, Te mégis mások véleményére szomjazol, hogy "jó-e ez így?".
dec. 14. 12:40
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Miért lenne gáz? Szerinted az a normális, ha az ember élete végéig minden hétvégén bulizik, 70 évesen is?:D Normál esetben mindenki kinövi a bulizós korszakot 30 körülre, ez tök oké. Én kb. 26 éves koromig jártam rengeteget bulizni, most 28 évesen már semmi kedvem hozzá, más dolgok érdekelnek jobban, pl. tartalmas programok a párommal, barátokkal, sportolás, filmezés meg ilyenek.
dec. 14. 12:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát inkább az ismerkedési szint csökkent nagyot, hogy már ritkán mozdulok ki. :)
dec. 14. 12:43
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Véleményem szerint igen.

Ha 20 évesen eddig nem az életedet építetted, hanem "éltél" akkor igen, gáz

dec. 14. 12:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

". Ez nagyon gáz ebben a korban?"

Szerintem az a gáz,hogy ilyen korban ilyen kérdést föltenni,bocsi♥

Ne mások elvárásait gyűjtsd össze és azoknak (az elvárásoknak) próbálj megf.! Tehát, ne! Élj úgy, ahogy te szeretnéd,ahogy neked jó,csak ne árts másnak! Ne azt nézd,hogy vannak-e általános elvárások,és ha igen, mik azok. Most ne arra várjál már, hogy "én vagyok az anyukád",és elzavarlak bulizni. Veled egy idős vagyok amúgy.

dec. 14. 13:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 32 évesen nem ott kellene tartani fejben, hogy mi a "gáz", hanem tisztában kellene legyünk önmagunk döntéseivel és a döntéseink következményével.

Úgy élsz, ahogy akarsz, csak vállalni kell az ezzel járó következményeket.

dec. 14. 14:32
 9/11 anonim ***** válasza:
78%
Nem gáz,csak papi lettél
dec. 14. 16:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egész életemben így éltem. Amit mások a bulizás alatt értenek, meg amit pl Budapest belvárosában látok az idelátogató fiatal turistáktól, azt én messzire elkerültem és mindig is nagyon kínosnak tartottam.
dec. 14. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!