Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen az önismereted és...

Milyen az önismereted és mennyire vagy jó emberismerő?

Figyelt kérdés

dec. 14. 02:00
 1/7 A kérdező kommentje:
Nekem önimeretben még kell fejlődnöm és szeretnék is fejlődni. Az emberek pedig mindig tudnak nekem meglepetést okozni, amikor azt hiszem, semmi váratlan nem érhet..
dec. 14. 02:13
 2/7 A kérdező kommentje:
1* önismeretben
dec. 14. 02:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó az önismeretem, sokat is foglalkoztam vele.

Emberismerő meg inkább 50-50%-ban vagyok jó.

dec. 14. 05:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Az önismeretem az egész jó, nyilván 100% sosem lesz. Az emberek kiismerésében is elég jó vagyok.
dec. 14. 05:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Elég jó mindkettő, persze vannak dolgok, amikre adott szituációkban jövök csak rá, pl nemrég esett le, hogy mivel elég könnyű életem volt a szüleimnek hála és elég sok mindent megkaptam kb csettintésre, ezért ezen a téren gyakorlatilag egy 4 éves szintjén vagyok leragadva, mert most van valami, ami nem megy csak így, hogy azt akarom és akkor az enyém is lesz, és ezen néha olyan dühös vagyok, hogy szét tudnék verni dolgokat, hisztis vagyok miatta és frusztrált. Illetve sokkal több alkoholt is iszom, az olyan napokon amikor bekattanok emiatt. (De ez legalább olyankor kicsit helyrebillent, mert ittasan még mélyebben bele tudok gondolni a dolgokba, és helyretenni ezt-azt egy időre. Nem dühöngő alkoholista vagyok, hanem elmélkedős. :D)

Emberekkel kapcsolatban sem csalódtam sosem. Nem egy olyan példa volt, hogy mások dicsértek valakit, hogy milyen rendes, nekem meg már az elején sem volt minden rendben vele kapcsolatban, és ki is derült idővel, hogy igazából egy álszent kcsög.

dec. 14. 07:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
10/4-es szinten. Hiába ismerem fel a másikról, hogy ez gáz személy, nem megfelelően tudom kezelni a dolgokat.
dec. 14. 07:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Az önismeretem valahol 7 körül lehet egy 10-es skálán, szóval van még rajta bőven mit csiszolni. Amin viszont nagyon sokat kell még javítanom, az az emberismeret, szerintem ez valahol 4 körül lehet, szintén egy 10-es skálán. Mondjuk... nem is voltam tiniként túl sokat korombeliek, emberek közt, szóval sajnos okkal van ez.
dec. 14. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!