Karácsonykor az emberek miért vásárolnak be mint az őrültek?
Csak nézd meg a novemberi decemberi áru hitel statisztikákat. Ti abban a helyzetben vagytok, hogy mindent megvesztek magatoknak, és elég jól éltek ahhoz is, hogy ne akarjatok nagy ajándékozósdit, mert feleslegesnek tartjátok.
Én is nettó 1 et megkeresem, tesóm valamivel többet. Viszont a szüleink alacsony jövedelemből élnek, kettőjük havi keresete 450000 ft. És egyszerűen nem bírjuk nekik megmagyarázni ne vegyenek semmit ránk ajándékra, magukra költsék.😮💨 Egy közös karácsonyi vacsi nekünk bőven elegendő. Egyszer megvettem a húst és minden alapanyagot. Ezzel vérig sértettem mindkettőt, pedig csak jót akartam tenni.
Te kérdezed?
Ti minek költötök el 200 ezret 4 en karácsonyra?
Mi sokkal többen vagyunk karácsonykor, 2 szülőpár 2 gyerekkel, plusz 2 nagyszülő, azaz 10 ember, de nem költünk el összesen mindenre, kajára és ajándékokra ennyi pénzt.
Karácsonytól függetlenül is van ilyen. Pl fizetéskor is sokkal többen vásárolnak.
Az pedig,hogy kihez hányan mennek vendégségbe,megint nem mindegy. Ilyenkor a házigazda szeretne mindenkinek megfelelni,és az nem abból áll,hogy amit otthon találok,összeütöm,és ámen. A hozzávalókat meg kell venni,plusz az ajándékokat is.
Az,hogy ti ilyen zárkózottak vagytok,mert alig megy valaki hozzátok,és nem veritek nagy dobra a karácsonyt,nem azt jelenti,hogy mások ilyenkor nem szívesen vannak együtt a családtagokkal. Hiába van sok pénzed,ha egyedül ülsz a fa alatt. Nekünk kinön a karácsonyi menü 30 ezerből,de igen,sorba állok,megveszem,megfőzöm,és lesznek vendégek is. Te meg szépen rakosgasd a fizudat,és görcsölj tovább,hogy a sokból nehogy kevesebb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!