Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen személyiségtípusú...

Milyen személyiségtípusú embereket kedveltek ezek közül?

Figyelt kérdés
Kommentben pedig a legkevésbé kedveltet ha megírnátok. Nagyon érdekel. Köszi.
dec. 13. 10:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10#

Ezért jöttem el a munkahelyemről. :D

De sajnos mindig megtalálnak az ilyenek.🥲

dec. 13. 15:55
 12/14 anonim ***** válasza:

1.

Nincs bajom az ilyen emberekkel, de nehéz megfejteni, hogy amúgy lehet-e velük jókat beszélgetni, vagy egyáltalán hatékonyan együttműködni, kommunikálni. De tapasztalatom szerint általában barátságos, sokszor magányos emberek, akik sokszor kifejezetten jó társaság, ha segítünk kicsit megnyílni nekik.

2.

Én is leginkább ilyen vagyok. Alapvetően visszahúzódó vagyok, de ha szükségét érzem, ki tudom fejezni magam, nem akarok feleslegesen konfrontálódni, sokszor félek a negatív megnyilvánulásoktól, de ha olyan a helyzet, szívesen ott vagyok másoknak, megosztom a gondolataimat, érzéseimet. Alapvetően kedvelem a hasonló mentalitású embereket.

3.

Az ilyen embereket kedvelem a legjobban, amennyiben ez a tulajdonság nem társul felszínességgel, bár azt a következő csoporthoz kötném inkább. Szerintem az ilyen emberekkel a legkönnyebb boldogulni. Általában jó emberek, akiket joggal szeret mindenki, aki csak ismeri őket.

4.

Az ilyen emberek nekem általában mesterkéltnek tűnnek, vagy egyszerűen csak túl egyszerű jelenségnek, akiknek a pozitivitása egy ideig inspiráló lehet, de hosszú távon látszik, hogy általában egyszerűen csak nem tudnak komplexen gondolkodni, sekélyesebbek, a mélyebb együttérzést, komolyságot igénylő, „nehezebb" témákat kerülik.

5.

A harsány embereket alapvetően nem kedvelem annyira, mert én teljesen más vagyok, de akik szükség esetén ott vannak, meghallgatnak, azokat lehet, hogy kedvelni fogom a harsány magatartásuk ellenére. Az ilyen típusú emberekre szerintem nagyon magasfokú igazságérzet is jellemző sokszor, amit tisztelek, mégha én inkább jobbnak is látom sokszor a nyugalom érdekében a megalkuvást.

6-7.

Nem kedvelem egyáltalán az ilyen típusú embereket. Kerülöm őket, amennyire lehet.

dec. 13. 16:37
 13/14 anonim ***** válasza:

A közvetleneket kedvelem, illetve az olyan félénkeket, akik relatívan hamar feloldódnak.

Akiket pedig nem, azok azok, akik nagyhangúak és harsányak, vagy extrán félénkek és nem igazán lehet velük beszélgetni, kommunikálni. Vagy épp kétszínűek.

dec. 13. 17:46
 14/14 anonim ***** válasza:
A mindig minden happy típusú emberekért őszintén aggódom. Been there, done that, ironikus módon akkor tűntem a legvidámabbnak a környezetem számára, mikor a lehető legmélyebben voltam mentálisan.
dec. 13. 19:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!