Bizonyos emberek miért utalják az orvosokat? Miért nem
bíznak bennük?
Figyelt kérdés
Olyan emberek véleményére vagyok kíváncsi, akik nem bíznak, nem szeretik, vagy egyenesen utalják az orvosokat! Ez miért alakult ki bennetek? Van-e valamilyen konkrét oka? Esetleg valamilyen trauma? Vagy hogy érzitek miért nem bíztok bennük, miért nem szeretitek őket? Mióta éreztek így?
Olyan emberek véleményére NEM vagyok kíváncsi, akiknek se tapasztalata nincsen ilyen emberekkel, vagy nem ilyen emberek, hanem csak fröcsögni akarnak az ilyen emberekről! Kérem szépen olyanok írjanak, akik releváns választ is tudnak adni a kérdésemre! Ez a kérdés nem gyűlölködésre íródott!
Nem egy, nem kettő, nagyon sok. Végtelen rossz a rendszer, a rosszak maradnak benne azon az oldalon is.
Szerintem ez nem bonyolult
dec. 13. 08:12
12/17 anonim válasza:
Én azt utálom, amikor úgymond érvényteleníti a tapasztalataimat. Tehát megpofázom, hogy a szteroidos orrspraytől romlott a zöldhályog állapota. Neeem, az nem ront rajta annyit, csak bele van írva a tájékoztatóba. Mondom neki, hogy rá 2 hétre voltam a szokásos 3 havonkénti szemnyomás mérésen, és csúnyán megugrott a szemnyomás, a szemdoki nézett is nagyot. De a fülész szerint ez nem így van és punktum.
dec. 13. 11:59
13/17 Senior Séf válasza:
Én nem utálom, inkább sajnálom őket. Az életüket tették fel, hogy segítsenek másokon, hogy gyógyítsanak, és ehelyett be kell érniük holmi tünetek kezelésével.
dec. 13. 15:43
14/17 Senior Séf válasza:
50 éve van egy autoimmun betegségem. 50 éve a nagykönyvből silabizálta ki a doki, hogy mi is a bajom, ma annyian vagyunk, hogy Dunát lehet velünk rekeszteni, csak a gyógymód nem fejlődött semmit, ugyanúgy sötétben tapogatóznak. Még a British Medical Journal is felrója a rendszernek, hogy 17 év szükséges ahhoz, hogy egy új ismeret bekerüljön a protokollba.
dec. 13. 17:52
15/17 anonim válasza:
Mondjuk kilencesnek speciel nincs igaza, mert trombózis gyanúra nettó hülyeség kimenni, ugyanis kint se fog tudni senki semmit mondani róla. Trombózis gyanú az mentő és SBO, mert nincs senkinek ultrahang szeme.
Akkor van értelme ilyen beteghez kimenni ha van mellé más panasz pl. fullad a beteg ( mert lett közben tüdőembólia is) és előbb kiér az ügyelet mint a mentő, és addig pl tud oxigént adni.
Egyébként ez a háziorvos házhoz szaladgál egy elavult dolog. Kimenni fekvőbeteghez pl. egy tumoros beteghez kell.
dec. 14. 00:50
16/17 anonim válasza:
Majd amikor hozzád kellene kimennie egy kollégádnak - mert tényleges gondot jelent még a WC-re is kikúsznod, - és megtapasztalod, hogy sz@rik abba, hogy te belepusztulsz-e a flegmaságába, akkor tudományoskodhatsz neki, miután a manapság tőle elvárható flegmasággal rád csapja a telefont. Tenyerelj bele minél többször ilyenbe, meg olyanba, hogy hónapokra "kint felejtenek" egy szál pendelyben egy tolókocsiban a huzatos kórházi bejárónál és akkor majd le tudományoskodhatod magadról a pókhálót, egyebeket. Szerinted rendben van, hogy minél többet fizetsz egy lényegében nem létező valamiért és úgy bánnak veled, - ha véletlenül keresztül esik rajtad egy egészségügyes, - mint ha te zaklatnád őket, holott csak egy olyan szolgáltatást szeretnél igénybe venni, amiért ha kell, ha nem, sarcolnak! Szerintem - és sok más ember szerint - meg nem, nincs rendben! Majd amikor a "baráti tűzben" temetheted el a közeli hozzátartozódat, - miközben nem volt menthetetlen, - akkor okoskodjál!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!