Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bizonyos emberek miért utalják...

Bizonyos emberek miért utalják az orvosokat? Miért nem bíznak bennük?

Figyelt kérdés

Olyan emberek véleményére vagyok kíváncsi, akik nem bíznak, nem szeretik, vagy egyenesen utalják az orvosokat! Ez miért alakult ki bennetek? Van-e valamilyen konkrét oka? Esetleg valamilyen trauma? Vagy hogy érzitek miért nem bíztok bennük, miért nem szeretitek őket? Mióta éreztek így?

Olyan emberek véleményére NEM vagyok kíváncsi, akiknek se tapasztalata nincsen ilyen emberekkel, vagy nem ilyen emberek, hanem csak fröcsögni akarnak az ilyen emberekről! Kérem szépen olyanok írjanak, akik releváns választ is tudnak adni a kérdésemre! Ez a kérdés nem gyűlölködésre íródott!

dec. 12. 19:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%

Èn a hàziorvosokat nem szeretem annyira, mert többször tapasztaltam,hogy tuljàtszàk a szerepkörük.

Például nem adott beutalót allergiavizsgálatra mert nyár van és a fullorrgegeszet mondta hogy vigyek beutalót ,ő még nem adott mert ezt nem nyáron csinàltjàk ... szerinte

Visszamentem mondtam mi a szitu elvégezte beutaló nélkül.

Biztos, hogy van jó háziorvos ettől függetlenül

dec. 12. 19:23
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

lekezelő stílus, félrediagnosztizálás, okoskodás, rendelési idő be nem tartása, beteg hibáztatása mert beteg lett.

Én kb ezért utálom.

Apám rákos volt, meghalt, kezelőorvosát nem tudtuk elérni sem halála előtti 2 hónapban se azóta. Meg is tettük a feljelentést, majd a rendőrség megtalálja.

dec. 12. 19:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
*nagybátyámat elküldte reumára, mert fájt a háta, mi meg ezzel ellentétben bevittük a sürgősségire.. kiderült összeroppant egy csigolyája és sos műteni kellett.
dec. 12. 19:26
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Mert istenkomplexusa van némelyik orvosnak.
dec. 12. 19:31
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem utálom őket, van nagyon kedves orvos is, akit ismerek személyesen, de 1-2 háziorvos nagyon lekezelő, indokolatlanul flegma volt, akihez mentem.
dec. 12. 19:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem utálom őket, de tény hogy sokszor nem értik a dolgokat, és az ő hanyagságuk miatt halnak meg betegek. Nekünk is volt a családban olyan, aki élhetett volna még, de azért halt meg az orvos hibázott a kezelésénél. Továbbá sokan csak a pénzért csinálják az egészet, meg persze a presztízsért

De mondom nem szeretnék általánosítani, mert vannak nagyon elhivatott hozzáértő orvosok is. Nem utálom őket, de automatikusan nem szavazok nekik bizalmat sem.

dec. 12. 19:36
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a fogorvosokat utálom, az számít? :D

Eddig MIND tahó paraszt volt és/vagy csak rontott a helyzeten. Pedig nem 1-2 dokinál jártam, és voltam agyondicsért magánnál is. Ismerősöktől se hallottam még sok jót fogorvosról - vagyis egyik rokonom egy darabig nagyon istenítette az egyiket, aztán elcseszett egy kezelést neki, rengeteg fájdalom és pénz volt rendbe szedni.

Soha nem tudnék már megbízni fogorvosban, akkor se ha nagyon dicsérik. Fizethetsz azért hogy kínok kínjait éld át. Hát kösz nem.

dec. 12. 20:04
 8/17 anonim ***** válasza:

Én akkor gondoltam újra sok mindent, amikor egy sima megfázással addig kezelgetett az egyik, amíg nem kötöttem ki a Szt. László Kórházban Mononucleosys infectio-val (vagy hogy a fenében kell írni)!

A másik, ami kiábrándító, hogy nem tudsz semmilyen vizsgálatra elmenni, amiért ne küldenének labor vizsgálatra - akár egy körömbeszakadással vagy egy hajtöredezéssel is! Minden lehetséges alkalmat megragadnak, hogy szúrjanak, vágjanak, nyessenek, katéterezzenek, kotorásszanak az emberben! A gyomrom fordul fel tőlük és fizikálisan rettegek tőlük! Az meg egy külön fejezet, ahogyan beszélnek a páciensekkel, - mint ha kedvtelésből alázkodnának meg előttük az emberek! -Kedvencem, amikor egy 150 kilós bálna pedzegeti a betegének, hogy "Le kellene fogyni!" A feleségemet egy nőgyógyász ölte meg kis híján - a felelőtlenségének hála! Anyámnak a belét szúrta keresztül egy másik orvos! Egyszer találtam végre egy fogorvost, akiben megbíztam! Mennie kellett valamiért abból a környezetből, amelyben praktizált és vettem a fáradtságot, megkerestem neten, hogy akár fizetősen is, de folytassuk a fogsorom rendbetételét! Válaszra sem méltatott, pedig annyit nem kértem tőle, hogy álljon odébb! Udvarias, illedelmes, tisztességes, előzékeny voltam vele, - de mégsem! Soroljam még?

A paraszolvencia átkeresztelése magánorvosi rendelésre sem szimpatikus! Minél több járulékot vonnak le az embertől, annál kevesebbet, rosszabbat kap! Ez nem fröcsögés kérdező, hanem olyan szinten száraz tények sorozata, mint erdei fa törzsén a tapló gomba! Ilyen emberekben bízzak meg?! Akit 17-en ugrálnak körbe VIP-osztályon, az természetes, hogy nem érez ebből semmit!

dec. 12. 22:08
 9/17 anonim ***** válasza:

Szerinted ki az, aki megbízik olyan orvosi ügyeletet ellátó valakiben, aki trombózis gyanúra kategorikusan kijelenti, hogy nem megy ki!?

-Fogalmam nincs, mire kapja az ügyeleti díjat, - de jártunk hasonló módon körzeti orvossal is! Menjen ide, menjen oda, - nem jutott el az agyáig, hogy nem kérné a beteg a lakásra vonulást, ha képes lenne bárhová is elmenni!

Végül is: ő az értelmiségi! :DDD Ezek barbárok, nem orvosok!

dec. 12. 22:14
 10/17 anonim ***** válasza:

Folyton félrekezelnek. Nem utálom őket, de közel vagyok hozzá.

1) bronchitis előzménnyel, hetek óta tartó köhögéssel, mellkasi fájdalommal a szívemet vizsgálgatták két napig, mert az ekg-n nem volt jó elsőre a ritmus (Küzdöttem minden egyes légvételért és pánikoltam a végére, hogy meg fogok fulladni).

3x voltam a sürgin, mire egynek eszébe jutott egy mellkasröntgen, ami megmutatta, hogy a bordatörésem fáj - és okoz mellhártyagyulladást - és tüdőgyulladásom van, nem szívbetegségem.

2) 2 antibiotikum-kúrán estem át uroinfekció miatt, mire felírta a Cifran-t. Hiába mondtam, hogy az XY gyógyszer nekem sosem hat, az viszont szokott(sajnos többször volt részem benne).

3) ágyéki fájdalommal voltam vakbélgyanús, sérvgyanús, láttak cisztát, vérzést (!), minden bánatot, mire kiderült, hogy egy izmom húzódott meg és fizioterápia hozott helyre.

Most vagy én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy atipikus tüneteim vannak és ilyen nehéz rájönni, vagy igazából úgy vannak vele, hogy : ááá, van ideje, csak csináljon kanosszajárást!

(Ez nem gond nyugdíj után, de nekem harmincasként dolgoznom kéne és a családomról gondoskodni).

Igazából csalódott vagyok ka, és ez nem a magyar eü, külföldön élek.

dec. 13. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!