Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bizonyos emberek miért utalják...

Bizonyos emberek miért utalják az orvosokat? Miért nem bíznak bennük?

Figyelt kérdés

Olyan emberek véleményére vagyok kíváncsi, akik nem bíznak, nem szeretik, vagy egyenesen utalják az orvosokat! Ez miért alakult ki bennetek? Van-e valamilyen konkrét oka? Esetleg valamilyen trauma? Vagy hogy érzitek miért nem bíztok bennük, miért nem szeretitek őket? Mióta éreztek így?

Olyan emberek véleményére NEM vagyok kíváncsi, akiknek se tapasztalata nincsen ilyen emberekkel, vagy nem ilyen emberek, hanem csak fröcsögni akarnak az ilyen emberekről! Kérem szépen olyanok írjanak, akik releváns választ is tudnak adni a kérdésemre! Ez a kérdés nem gyűlölködésre íródott!

ma 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Èn a hàziorvosokat nem szeretem annyira, mert többször tapasztaltam,hogy tuljàtszàk a szerepkörük.

Például nem adott beutalót allergiavizsgálatra mert nyár van és a fullorrgegeszet mondta hogy vigyek beutalót ,ő még nem adott mert ezt nem nyáron csinàltjàk ... szerinte

Visszamentem mondtam mi a szitu elvégezte beutaló nélkül.

Biztos, hogy van jó háziorvos ettől függetlenül

ma 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

lekezelő stílus, félrediagnosztizálás, okoskodás, rendelési idő be nem tartása, beteg hibáztatása mert beteg lett.

Én kb ezért utálom.

Apám rákos volt, meghalt, kezelőorvosát nem tudtuk elérni sem halála előtti 2 hónapban se azóta. Meg is tettük a feljelentést, majd a rendőrség megtalálja.

ma 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
*nagybátyámat elküldte reumára, mert fájt a háta, mi meg ezzel ellentétben bevittük a sürgősségire.. kiderült összeroppant egy csigolyája és sos műteni kellett.
ma 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Mert istenkomplexusa van némelyik orvosnak.
ma 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem utálom őket, van nagyon kedves orvos is, akit ismerek személyesen, de 1-2 háziorvos nagyon lekezelő, indokolatlanul flegma volt, akihez mentem.
ma 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem utálom őket, de tény hogy sokszor nem értik a dolgokat, és az ő hanyagságuk miatt halnak meg betegek. Nekünk is volt a családban olyan, aki élhetett volna még, de azért halt meg az orvos hibázott a kezelésénél. Továbbá sokan csak a pénzért csinálják az egészet, meg persze a presztízsért

De mondom nem szeretnék általánosítani, mert vannak nagyon elhivatott hozzáértő orvosok is. Nem utálom őket, de automatikusan nem szavazok nekik bizalmat sem.

ma 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Én csak a fogorvosokat utálom, az számít? :D

Eddig MIND tahó paraszt volt és/vagy csak rontott a helyzeten. Pedig nem 1-2 dokinál jártam, és voltam agyondicsért magánnál is. Ismerősöktől se hallottam még sok jót fogorvosról - vagyis egyik rokonom egy darabig nagyon istenítette az egyiket, aztán elcseszett egy kezelést neki, rengeteg fájdalom és pénz volt rendbe szedni.

Soha nem tudnék már megbízni fogorvosban, akkor se ha nagyon dicsérik. Fizethetsz azért hogy kínok kínjait éld át. Hát kösz nem.

ma 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!