Mennyi idősek voltatok amikor betiltották a dragon ballt?
Nem tiltottak be semmit, levették az RTL Klubon a műsorról, ennyi történt. És az volt az utolsó epizód, aminek az utolsó jelenetében Son Goku visszatér egy űrhajós mentőkapszulában, majd úgy ér véget a rész, hogy annyit mond Trunks-nak:
"- Hát te meg hogy kerülsz ide?"
11-12, még aláírást is gyűjtöttünk az újraindulásért.
Valóban az volt az urban legend akkor, hogy valaki kiugrott az ablakon, mert a DB miatt gondolta, hogy tud repülni
Betiltották?
Először 16 évesen néztem meg, majd kb. 20 évesen újra, és most is újra nézem (most 29 vagyok). Nem tudtam, hogy ez illegál.
és még meg is van, kidobta a Google
" Gábor, egy 14 éves sárvári diák konkrétan felvágta az ereit, miután megszüntették a rajzfilm vetítését."
Akkoriban még nem volt így mindenkinek internet hogy felment volna az ember, azt megnézze. Mikor megszűnt az Rtl klubon utána volt valami azt hiszem szlovák csatorna amin adták (ez ilyen +4-5 év múlva) és azon néztük úgy hogy egymásnak másolgattuk vhs kazettán. Igaz semmit nem értettünk belőle szövegileg de meg tudtuk nézni a folytatást.
A mai világba persze könnyű, beüti az ember azt nézi. De régen ez bizony nem így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!