Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi idősek voltatok amikor...

Mennyi idősek voltatok amikor betiltották a dragon ballt?

Figyelt kérdés
Hogyan emlékeztek vissza? Meglepődtetek?

dec. 11. 21:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%

Nem tiltottak be semmit, levették az RTL Klubon a műsorról, ennyi történt. És az volt az utolsó epizód, aminek az utolsó jelenetében Son Goku visszatér egy űrhajós mentőkapszulában, majd úgy ér véget a rész, hogy annyit mond Trunks-nak:

"- Hát te meg hogy kerülsz ide?"

dec. 12. 04:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

11-12, még aláírást is gyűjtöttünk az újraindulásért.

Valóban az volt az urban legend akkor, hogy valaki kiugrott az ablakon, mert a DB miatt gondolta, hogy tud repülni

dec. 12. 11:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Asszem 12
dec. 12. 11:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Az a kiugrás tényleg kamu volt.
dec. 12. 15:41
 15/20 anonim ***** válasza:
60%
Ahogyan a betiltás is kamu, vagyis félreértelmezett szóbeszéd.
dec. 12. 15:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Betiltották?

Először 16 évesen néztem meg, majd kb. 20 évesen újra, és most is újra nézem (most 29 vagyok). Nem tudtam, hogy ez illegál.

dec. 12. 23:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Volt pedig az újságban is ilyen konkrétan emlékszem "Gábor felvágta az ereit Songokuért" ez volt a cím. Amikor már nem adta az Rtl klub többen is csináltak hülyeségeket.
dec. 13. 01:09
 18/20 anonim ***** válasza:

és még meg is van, kidobta a Google

" Gábor, egy 14 éves sárvári diák konkrétan felvágta az ereit, miután megszüntették a rajzfilm vetítését."

[link]

dec. 13. 01:11
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkoriban még nem volt így mindenkinek internet hogy felment volna az ember, azt megnézze. Mikor megszűnt az Rtl klubon utána volt valami azt hiszem szlovák csatorna amin adták (ez ilyen +4-5 év múlva) és azon néztük úgy hogy egymásnak másolgattuk vhs kazettán. Igaz semmit nem értettünk belőle szövegileg de meg tudtuk nézni a folytatást.

A mai világba persze könnyű, beüti az ember azt nézi. De régen ez bizony nem így volt.

dec. 13. 01:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Oh, szóval azért maradtam le róla, mert későn fedeztem fel, anno eskü nem tudtam, hogy a TV ad mást is, mint a Pokemon (bár nekem azt anyámék tiltották be otthon valamiért... szóval a legjobb barátomnál néztem titokban felvételről :)
dec. 13. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!