Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másnak is borzalmas személyi...

Másnak is borzalmas személyi képet csináltak?

Figyelt kérdés

Direkt készültem rá, hogy ne legyen drogos, börtöntöltelék fejem, mint az előzőn, erre még jobban elb@szta. Sírni tudnék, ezt mutogassam mindenhol.

15 percig szarakodott, örültem, hogy lett egyáltalán kép, a hajamat hátratűrette tejesen. Túl közelről csinálta, a fejem sem fért rá, nyakam nem is látszik...

Pedig a jogosítvány képem nagyon jó lett, meg arra ráfért a fejem, a hajam is rajta van, messzebbről fotózva, sokkal élethűbb.

dec. 11. 15:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém nagyon jó lett olyan szép rajta az arcom mint ha nem is az enyém lenne. Előtte viszont katasztrófa volt szóval tök jó hogy ez jól sikerült.
dec. 11. 20:30
 22/30 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is rémes. Szerintem eleve a kamerájuk rossz, rosszak a fényviszonyok, a beállítás, stb.
dec. 11. 20:49
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ocsmány. A jogsimon így nézek ki, mint egy zsiráf, aki éppen keresgéli a lombot, mert persze emeljék fel az állam, ahelyett, hogy a széket állították volna magasabbra (bocs, hogy alacsony vagyok).
dec. 11. 21:09
 24/30 anonim ***** válasza:
Pedig biztos van érettségije. Az a legfontosabb a fotózáshoz. 🤣🤣
dec. 11. 21:37
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem tudják úgy csinálni hogy ne ilyen legyen. Különben is rád néznek és gondolom látják a különbséget. Én nem aggódnék ezen.
dec. 11. 22:31
 26/30 anonim ***** válasza:
Sorozatgyilkos fejem van a személyin,ráadásul dagadtabb is voltam mint most,és ezeket még haverom is megerősítette,szóval szörnyű.
dec. 12. 05:53
 27/30 A kérdező kommentje:

Előzőn 50 éves, drogos sittes vénasszonynak nézek ki, ezen 150 kg-os amorf dagi férfinak.

Előtte levő kisgyerek kép, nem szokták elhinni, hogy én vagyok. Bár azon meg a vonásaim sem voltak kivehetőek, egy paszta, háromszor akkora orral.

dec. 12. 10:01
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Most nyáron NAGYON. Rossz a kamera beállítása szerintem. Az előző képre büszke voltam.
dec. 12. 10:17
 29/30 anonim ***** válasza:

Szemüveg nem lehetett rajtam, szóval remek, mert

1. alig láttam

2. nem vagyok felismerhető

Király... érdekes, 18 éves korom óta vagyok szemüveges, egyszer sem volt tükröződés, pedig jópár fénykép készült már rólam, pl esküvő, stb.

dec. 12. 15:05
 30/30 anonim ***** válasza:

De nagynéném konkrétan úgy néz ki, mint Einstein (kinyújtott nyelv nélkül) - megmutatta, leestem a székről, úgy nevettem.

Szegény...

dec. 12. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!