Másnak is borzalmas személyi képet csináltak?
Direkt készültem rá, hogy ne legyen drogos, börtöntöltelék fejem, mint az előzőn, erre még jobban elb@szta. Sírni tudnék, ezt mutogassam mindenhol.
15 percig szarakodott, örültem, hogy lett egyáltalán kép, a hajamat hátratűrette tejesen. Túl közelről csinálta, a fejem sem fért rá, nyakam nem is látszik...
Pedig a jogosítvány képem nagyon jó lett, meg arra ráfért a fejem, a hajam is rajta van, messzebbről fotózva, sokkal élethűbb.
Előzőn 50 éves, drogos sittes vénasszonynak nézek ki, ezen 150 kg-os amorf dagi férfinak.
Előtte levő kisgyerek kép, nem szokták elhinni, hogy én vagyok. Bár azon meg a vonásaim sem voltak kivehetőek, egy paszta, háromszor akkora orral.
Szemüveg nem lehetett rajtam, szóval remek, mert
1. alig láttam
2. nem vagyok felismerhető
Király... érdekes, 18 éves korom óta vagyok szemüveges, egyszer sem volt tükröződés, pedig jópár fénykép készült már rólam, pl esküvő, stb.
De nagynéném konkrétan úgy néz ki, mint Einstein (kinyújtott nyelv nélkül) - megmutatta, leestem a székről, úgy nevettem.
Szegény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!