Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másnak is borzalmas személyi...

Másnak is borzalmas személyi képet csináltak?

Figyelt kérdés

Direkt készültem rá, hogy ne legyen drogos, börtöntöltelék fejem, mint az előzőn, erre még jobban elb@szta. Sírni tudnék, ezt mutogassam mindenhol.

15 percig szarakodott, örültem, hogy lett egyáltalán kép, a hajamat hátratűrette tejesen. Túl közelről csinálta, a fejem sem fért rá, nyakam nem is látszik...

Pedig a jogosítvány képem nagyon jó lett, meg arra ráfért a fejem, a hajam is rajta van, messzebbről fotózva, sokkal élethűbb.

ma 15:57
1 2 3
 11/25 Metionin ***** válasza:
Az emberek többségének szar az iratain a kép. Az enyémeket túl szokták kontrasztozni, a 14 éves kori első igazolványképemen konkrétan nem volt arcom, csak valami halvány ovális cucc, a világos hajamat összefogatták velem, szóval ott volt egy tojás, amin ha nagyon közelről nézted, volt pár vonalka szem, orr és száj címén. A kövinél már festettem a hajam, az eredmény hogy a hajam meg a pólóm nyaka látszott, az arcomon 2 fekete pont feljebb (pupilláim), 2 lejjebb (orrlyukaim), száj nuku. Oké, a következőhöz toltam egy sötét full sminket és láss csodát, volt szemem és szám is. Na azóta bármi irat kell, jóó sötét smink és úgy látszom a képen. Viszont a beállítás van, hogy szar, túl közelről készül a kép vagy pl. most egyszerre voltunk párommal személyit csináltatni és mindkettőnket arra utasította a nő, hogy emeljük nagyon fel a fejünket, hát van is akkora állkapcsunk a képeken, mint valami képregényes Batmennek :D
ma 16:30
 12/25 Fragments of Fantasy ***** válasza:
30%

Kétlem, hogy különösen néznék, hogy hasonlít-e rád vagy sem. Legyen nálad a személyi, aztán kész.

ma 16:38
 13/25 anonim ***** válasza:
Igazából már az igazoltató rendőrt sem érdekli, hogy kinek az ábrázata van a plasztikon. Számok vagyunk! Személyi számok, adószámok, tajszámok, - a többi nem lényeges! Én azon vagyok felháborodva, hogy gyakorlatilag rabosítottak, - ujjlenyomatot venni egy olyan embertől, aki nincs összeütközésben a törvénnyel, nincs lőfegyvere, több, mint megalázó, pláne olyan emberek utasítására, akiktől sok esetben nyomós ok lenne ilyen azonosítókat beszerezni. Talán azt gondolják, hogy aki tilosban jár, annak nem lesz annyi agya, hogy bemenjen a háztartási boltba két pár gumikesztyűért vagy nem adja ki megbízásban a piszkos munkát. Ennyit tudnak, meg a fegyverszámukat!
ma 16:53
 14/25 Senior Séf ***** válasza:
100%
Világéletemben fotogén alkat voltam, de az igazolványképhez valami módon 65 éven keresztül mindig megoldották, hogy lelketlen anyagyilkost ábrázoljon.
ma 17:00
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Én egy vékony nő vagyok, de sikerült dagadt fejet fotózni tokával az útlevelembe. :D valószínűleg a kamera lejjebb volt, mint ahogy az én fejem volt miközben a széken ültem. De nagyon gáz lett. Mindegy nem törődtem vele. Azóta is így van. :D
ma 17:05
 16/25 anonim ***** válasza:
Én nyomtattam egy másik képet ami ugyanaznap készült ugyanabban a ruhában csak a telefonnal csináltuk, és ráragasztottam a személyire hogy le lehessen róla hajtani ha kell. De addig se kell azon izélnem mikor a tárcámba keresek valamit mikor ijedek meg a fejemtől, vagy más mikor ijed meg.
ma 17:15
 17/25 A kérdező kommentje:

#15 Nekem is ez lett, mint egy dagadt disznó, túl közelről, alulról, fél fej lemaradt...

#11 Full erős sminkben mentem, pont ezért, nem ért semmit

ma 17:32
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Lényegében állandóan nagyon rossz lesz a kép nálam is, de nem érdekel.
ma 18:50
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Még nem készült rólam jó kép az életben, így pont lesz/rom az igazolványképet. Kb. senkit nem érdekel milyen az a kép. Mármint azok közül, akinek meg kell néznie
ma 19:43
 20/25 anonim ***** válasza:
15 vagyok, 17-nek. Nálam is full smink szép haj, de igy sikerült. Figyelj ne vedd komolyan, ez csak egy kép. Aki megnézi hogy összehasonlítson vele soha nem fog rád emlékezni, soha nem fogsz vele többet találkozni és mindenki tudja hogy az ilyen képek átlagosan mindenkinél előnytelenek. Ne izgulj rajta. Fel a fejjel! :)
ma 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!