Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másokkal is szokott ez történni?

Másokkal is szokott ez történni?

Figyelt kérdés

Amikor, mondok egy példát:

Egy barátomnál vagyok, mi ketten vagyunk itthon és átjön egyik barátja, akivel nekem sok közöm nincs, köszön és kb. mintha csak épp észrevett volna engem, egyből át is tér egy másik témára, elkezdenek beszélgetni, barátom megkérdi tőlem "miújság" a másik egyből közbe szól így megint elterelődik rólam a figyelem. Igazából egyrészt örvendek hogy elterelődik rólam a figyelem milliszekundumok alatt, másrészt valahol mégis bánt engem.

De miért csinálja ezt sok mindenki? Többeknél is tapasztaltam már ezt.

Nem tudom, velem van - e a probléma, vagy mással is szokott ez történni?

dec. 10. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Amikor ilyen történik veled, megbeszélten vagy ott a haverodnál, vagy az átmenetel előtt közvetlenül dőlt el ez általában?

Ha sokan és/vagy sokszor csinálják ezt veled, akkor vagy ők lazábban kezelik a dolgot, és nem gondolnak bele abba, milyen kellemetlenségeket okoznak, vagy (rosszabb esetben) nem elég nekik a társaságod. Szerintem szólj a barátodnak, hogy jobban örülnél neki, ha ilyen találkák alkalmával csak ketten lennétek.

dec. 10. 18:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem régen ilyen "barátaim" voltak, és suliban is megszoktam h ez ment. Egyszerűen olyanokkal logtam utána akiket érdekeltem és ők is engem. Aki telibeszar, csak mert nem alfáskodom, hanem tisztelettudó és figyelmes vagyok az egy bunkó, és nem beszélek vele többet.

Akik most vannak azok örülnek ha mondok valamit és értékelik, mely témákat tudok velük beszélni.

Szóval ne gondold magad szarnak vagy ilyesmi egyáltalán. Alap emberi tisztelet hogy figyelsz a másikra. Ők bennük ez sincs meg.

dec. 10. 18:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!