Hogyan lehetnék alacsonyabb?
Nagyon nem szeretek magas lenni lányként, esetleg van rá valamilyen mód hogy kisebb legyek?
Nagyon utálom, 175-176 cm vagyok és teljesen kitűnök a tömegből, fiúknak sem tetszik és elveszi az önbizalmam is...
Pedig pont modell méret vagy. Tiktokon sokan mondják kisebb lányok hogy ők 173cm-rek lennének mert az még nem olyan magas es ideális modell méret.
Meg sok a magas fiú akiknek nem feltétlen a náluk 20cmrel alacsonyabb lányok kellenek.
Szóval szerintem nem kell aggódnod a méreteiden bár gondolom,hogy én ezt mondom az nem nyugtat meg, de attól még így van
Én 163 vagyok, és hidd el nagyon csodálom a magasabb lányokat.
Nem tudok ilyesmi "módszert" amúgy.
De ha úgy állsz hozzá, hogy nem mindenkinek adatott ilyen magasság, de Neked igen, és megtanulod ezt "hordani", akkor ezt mások is látni fogják rajtad. Tudom, hogy nem könnyű önbizalmat szerezni (személyes tapasztalat), de ezt vagy elfogadod, és majd örülsz is neki, vagy csak rosszul érzed magad.
Amúgy a fiúl is megnőnek majd. Most kis dugók, nyilván a kisebb lányok jönnek be nekik.
Remélem, hogy sikerülni fog elfogadni önmagadat <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!