Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetnék alacsonyabb?

Hogyan lehetnék alacsonyabb?

Figyelt kérdés

Nagyon nem szeretek magas lenni lányként, esetleg van rá valamilyen mód hogy kisebb legyek?

Nagyon utálom, 175-176 cm vagyok és teljesen kitűnök a tömegből, fiúknak sem tetszik és elveszi az önbizalmam is...

dec. 9. 17:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%
Nekem nem számítana hogy magasabb vagy, csak szeressen valaki végre. 😇
dec. 9. 17:23
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Pedig pont modell méret vagy. Tiktokon sokan mondják kisebb lányok hogy ők 173cm-rek lennének mert az még nem olyan magas es ideális modell méret.

Meg sok a magas fiú akiknek nem feltétlen a náluk 20cmrel alacsonyabb lányok kellenek.

Szóval szerintem nem kell aggódnod a méreteiden bár gondolom,hogy én ezt mondom az nem nyugtat meg, de attól még így van

dec. 9. 17:24
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Gyönyörűek tudnak lenni a magas nők. Fogadd el magad így, ahogy vagy. Akkor fel tudod vállalni és nem fog zavarni.
dec. 9. 17:28
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
A 165 körüliek tetszenek, max 168. Nem tudsz kissebb lenni, megszívtad. Keress valami zsiráf palit.
dec. 9. 17:29
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Miért kell hogy mindig magasabb legyen a pali? Úristen, ezek a sablonos elvárások.
dec. 9. 17:33
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Melyik országban vagy, hogy kitűnsz a tömegből 175 centisen? Én 179 vagyok, szeretem, pasiknak is tetszik, akinek nem, az meg keres magának alacsonyabbat. Sosem jelentett hátrányt a magasságom semmiben (na jó, hízni nehezebb sajnos), de nem is gondolom, hogy 175 centi az manapság átlagon felüli magasság lenne.
dec. 9. 17:37
 7/13 anonim ***** válasza:
21%
Régen a 170 körüli nők is már magasnak számítottak.
dec. 9. 17:42
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
7 Most nem régen van, most most van. Régen a fiúk is alacsonyabbak voltak. A kamaszok ma már túlnövik a szüleiket. És nem 1980-ban fog randizni, hanem a jelen korban.
dec. 9. 17:48
 9/13 anonim válasza:
65%

Én 163 vagyok, és hidd el nagyon csodálom a magasabb lányokat.

Nem tudok ilyesmi "módszert" amúgy.

De ha úgy állsz hozzá, hogy nem mindenkinek adatott ilyen magasság, de Neked igen, és megtanulod ezt "hordani", akkor ezt mások is látni fogják rajtad. Tudom, hogy nem könnyű önbizalmat szerezni (személyes tapasztalat), de ezt vagy elfogadod, és majd örülsz is neki, vagy csak rosszul érzed magad.

Amúgy a fiúl is megnőnek majd. Most kis dugók, nyilván a kisebb lányok jönnek be nekik.

Remélem, hogy sikerülni fog elfogadni önmagadat <3

dec. 9. 17:59
 10/13 anonim ***** válasza:
65%
A magas nő úgy hat a férfiak szemében mint egy istennő!
dec. 9. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!