Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt olyan szomszédotok akit...

Volt olyan szomszédotok akit utáltatok?

Figyelt kérdés
Akinek volt, mi volt az utálat oka?
dec. 8. 21:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%

Több is (pedig tudom, hogy az utálat kemény szó... volt ezeken kívül pár baromi idegesítő is). Mind panel- vagy társasházas sztori.

1. Balhés cigánycsalád. Volt, hogy az egyik szomszédot megverték, mert szerintük túl hangos volt a gyereke. Ezenkívül még linoleumon égő cigicsikket dobtak el, és röhögtek, amikor vki szólt nekik, más ajtaja elé hugyoztatták a kutyájukat.

2. Cigány-szőkecigány kombó família. Folyamatosan buliztak baromi hangosan minden hétvégén, és majdnem minden 2. alkalommal tettlegességbe fajult a "diszkrét és visszafogott" mulatság. Neveletlen harcikutyát tartottak, aki mindenkit terrorban tartott, és az egyik szomszédot meg is harapta.

3. Ordibálós-törős-zúzós vén alkesz.

dec. 9. 12:04
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

Naccsasszony leellett anyuci a nonstop dübörgő, visítozó, mindent földhöz bszkodó, nyomorult kölkével. Nem, nem tudok róla szebben megnyilvánulni, miután majd 3 évig minden egyes nap reggel 5-5:30 között kezdődött a fürcikézéssel, melynek során a gyerek a kádban tombolva vágta oda a zuhanyrózsát, játékokat, ordított, anyucival felváltva, közben beindult a mosógép, majd a dübörgés, üres kádban, lakásban labdázás (ezt már a földszintről is hallani lehetett) folytatódott jóformán egész nap, kb este 11-ig. Ki volt tehát utalva nagy kegyesen 6-7 óra, mikor létezni lehetett a saját lakásunkban (az alsó szomszéd helyzetét el se merem képzelni). Persze azért ha valaki a kölke szent alvásidejében takarítani, felújítani mert, egyből ment az ugatás a Fészbukon, hogy Benőke aludna, de nem tud, ki csinálja és meddig tart mééég?

Nagyon udvariasan kértem, hogy próbáljunk valami köztes megoldást találni (előtte többször szóltam szintén kedvesen, hogy napközben nem zavar pl a labdázás, de legalább reggel mellőzzék), mert sajnos a napi 2-3 órával kevesebb alvás már az egészségünket veszélyezteti (pláne, hogy párom sofőr, tehát a munkáját is). Erre elkezdett ugatni, hogy én ebbe ne szóljak bele, a saját lakásában azt csinál, amit akar és amíg nincs gyerekem, nem tudhatok semmit. Na erre elborult az agyam és közöltem, hogy eddig tartott a türelmem, most fejeztem be. Onnantól indult szépen a szigorúan kora délutáni porszívózás, húsklopfolás, centrifugálás, mélynyomós zenehallgatás, dübörögve járkálás, rendszeres fürcikézés éjfél után, a saját szolid hanghatásaival, sajnos nekem sem állt módomban pl nem izomból bszkodni a zuhanyt, fürdőajtót és hasonlókra figyelni, amiket addig megtettem :) valahogy visszavett a dolgokból, aztán végül elköltözött a rbanc, miután megcsalta a férjét és egyedül nem bírta fizetni a továbbiakat.

dec. 9. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Az összeset
dec. 9. 14:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Van! Társasházban élek, az emeleten 3 lakás van, az egyikben egy öregasszony él, a másikban az ő lánya, a harmadikban mi. Köszönni alig tudnak, úgy néznek ránk, mint a gyilkosokra. Egyszer rendeltem Tescoból és a futár odaverte a lépcsőhöz a cuccokat, ezt rajtam verték le, becsöngettek és szó szerint üvöltöztek velem, hogy most azonnal abbahagyom a rendelgetést vagy bejelent a házmesternek és kifizetem a lépcső javítását (semmi baja nem lett a lépcsőnek). Mi albérlők vagyunk és első adandó alkalommal szóltak a tulajnak engem szidva hogy mennyire tönkreteszem a házat. A párom amikor hazaért az eset után elmeséltem neki és átment hozzájuk, vele bezzeg nem mertek packázni mert férfi. Aztán valami szívességet is kértek tőle azok után hogy engem hogy megaláztak. A fiatalabb nőnek van egy frissen érettségizett lánya, szegény mindig olyan feldúltan hagyja el a lakást, szoktam látni, biztos szörnyű lehet ilyen anyával meg nagyanyával felnőni.
dec. 9. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:

A lakóhelyem kisvárosi tégla társasház, elég csendes, én még nem hallottam soha egy szomszédot sem. Viszont a mellettem lévő lakásban a középkorú pár férfi tagja néha bedrogozik, és pl. húsvétkor kidobálta a harmadikról a ruhákat a szemközti fára, a nagy juharfa minden ágán volt egy bugyi, zokni, munkáskabát. :D

Az földszinten lakik egy semmirekellő 60 éves alkoholista nő, 6 év alatt nem jött rá, hogy ott lakok. Fent hagytam a lépcsőház kulcsát a lakásban, kvázi kizártam magam, és pont akkor jött a közeli trafikból kannásborral, mondtam neki, de jó, hogy jössz, legalább beengedsz, nincs kulcsom. Ide szeretnél jönni, ebbe a lépcsőházba, kérdezte. Hát, mondom, mivel itt lakok. Aztán beengedett, és ment tovább. A többiek 75 év feletti kisnyugdíjas nénikék, semmit nem akarnak fejleszteni, mindent leszavaznak, ezen felül nincs probléma.

dec. 10. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!