Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt olyan szomszédotok akit...

Volt olyan szomszédotok akit utáltatok?

Figyelt kérdés
Akinek volt, mi volt az utálat oka?
dec. 8. 21:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%

Hiperaktív volt, ezáltal folyton csinált valamit, lehetőleg olyat ami elég nagy hanggal járt. Tőle zengett az utca állandóan. Már azon is gondolkodtam, hogy nem teljesen normális.

Teljesen felesleg volt neki szólni, mert semmi változás nem volt. Csak magával törődött, másokkal nem. Bezzeg ha őt zavarta valami, egyből háborgótt, fenyegetőzött.

dec. 8. 22:09
 2/15 anonim ***** válasza:
76%

Ordénáré nő, a lányával együtt, folyton káromkodta egymásra, állítólag ezzel a stílussal zavarta az az anyját is, aki egyébként a lakás tulajdonosa volt. A lányhoz nem egyszer mentőt kellett hívni, hogy begyógyszerezzék, annyira bekattant.

Emellett apróság, hogy elvárta volna, hogy takarítsuk a ráccsal elkerített közös folyosót, noha a közös költségben benne volt, hogy azt is takarítsák, csak hát ő nem engedte oda be a takarítót, mert kipakolt a folyosóra...

A másik kedvenc szomszédom az volt, aki heteken át felújított, random időpontban bontott csempét. Amikor már rákérdeztünk, mi van, kioktatott, hogy a házirend szerint egész nap csinálhatják ezt.

De azt szóvá tette, hogy nálunk nyikorog a WC-ajtó.

dec. 8. 22:22
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Az utálat erős szó rá, mégis a régen felettem lakókat nem kedveltem túlzottan.

Volt két csivavájuk, akiknek valamilyen szeparációs szorongásra emlékeztető dolguk lehetett, mert mikor a felettem lakó pár elment, a kutyákat meg itt hagyták, azok órákon keresztül ugattak, vonyítottak. Többen szóltunk nekik, hogy ez így nincs rendben, a válasz annyi volt "kutyák, ez a dolguk".

Hónapokon át minden szombat reggel pontban reggel 6-kor porszívózott a csaj, ami előtte, alatta és utána is nagy csapkolódással járt, és vagy 1 órán át is eltarthatott.

Mikor itthon volt a csaj, mindig úgy járkált, hogy a sarkát izomból a padlóra csapta, éjjel is gyakorta keltem fel erre.

dec. 8. 22:24
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Kőgazdagék megvettek a fölöttünk lévő emeleten 2 lakást és évekig fúrtak, faragtak, felújítottak. Utána a harmadik lakást is megvették, egybenyitották az egészet és évekig fúrtak, faragtak, felújítottak. 10 év után építettek vidéken egy házat és végre elköltöztek.
dec. 8. 22:43
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Társasház harmadik emeletén 2-3 három naponta sarlóval lehetett nyaszabolni a füves cigi füstjét és súllyal éjszakánként ment a tivornya egy olyan lakásban, ahol anyuci lakott a 16-17 év körüli pici fiával. Többszöri, humánus kérés nem vezetett eredményre. Erőteljesebb, de szóbeli érdekérvényesítési kísérlet nem vezetett eredményre. Rendőrök egyre rendszeresebb rájuk hívásának sem láttam túlzottan nagy eredményét. A leírt körülmények hatására egy olyan - fizikai erőszakot nem igénylő - egyéni stratégiát vetettem be, amelynek hatására másfél hónapon belül elköltöztek.
dec. 8. 23:05
 6/15 anonim ***** válasza:
59%
Várom hogy leírjanak :D
dec. 9. 00:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik szomszédot utálom, mert mindegyiknek van valami sajátossága.

Az egyik állandóan éget valamit, ha nem kint, akkor bent a kandallóban mindenféle vizes lomfával tüzel.

A másik szomszéd mindig javít valami ócskavas autót, túráztatja, nyivogtatja órákon át. Azt hiszi azzal megjavul magától.

Aztán a másikhoz állandóan csak a vendégek jönnek. Dudálgatással megerősítik egymás bizalmát, motorral recsegtetnek.

A másik meg a földet túrja és mindenféle állatokat tart. Bárányai büdösek, tyúkjai átszöknek nálunk, traktorral recsegtet ami több olajat fogyaszt, mint gázolajat, mert annyira füstöl.

Egy falka kutyát is tart, azok nonstop ugatnak mert éhesek.

A felesége mindig visítva veszekszik vele.

Legjobb lakni a falu végén, ahol nincs egy nyomorult szomszéd sem.

dec. 9. 00:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem csak olyan volt. már úgy semmi rosszat nem csináltak, szimplán csak léteztek. tanyán a helyem, tudom... 😃
dec. 9. 01:20
 9/15 anonim ***** válasza:
64%

Nem szomszéd, hanem a közös képviselőt utáltam, de valamiért ő is minket. Állandóan megvádolt, hogy mi dobáljuk a csikkeket a kis kertbe a ház mellett, csak mert mi laktunk a földszinten, vagy nem tudom, de mi mindig a hamutálba dohányoztunk, az utcán sem dobtam el soha csikket, mindig elviszem a kukáig, vagy most már mióta Iqost szívok, visszateszem a dobozba és kidobom később, de ennek ez volt a mániája, hogy mi csikkezzük tele a kertet, mikor volt X lakás felettünk, gondolom mások is dohányoztak, plusz a kis kert mellett járda volt, akármilyen random járókelő eldobálhatta őket.

Meg úgy általánosságban is ellenséges volt, gondolom beütött nála a menopauza vagy nem tudom, mindegy, szerencsére már normálisabb helyen lakom, itt nincs senkivel semmi ellentét.

dec. 9. 07:29
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem utáltam, mert inkább egyáltalán nem foglalkoztam vele, ugyanis a mellettünk levő lakásban konkrétan egy börtön működött. Cigánymaffia két kínai csávót tartott benne fogva, bezárva. Mikor a rendőrök kijöttek, a rangidős tisztet be kellett engednünk magunkhoz, mert a mi erkélyünkön át tudott az egyik szerencsétlennel beszélni.
dec. 9. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!