Mi baja lehet a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon érzékeny, konkrétan a semmin sírva fakad, ma meg olyan fura dolgot csinált, amit nemtudok hova tenni...kagylótésztát ebédeltünk a pörkölt mellé. Sok volt, nem tudtuk megenni, erre sírni kezdett (megint), hogy ő sajnálja a tésztát, szegény tészta, inkább lefagyasztja, csak ne dobjuk ki. Egy szem tészta véletlenül kiesett a földre, képes volt lemosni szappannal, nehogy az az egy szem kárba vesszen, közben végig siratta a tésztát...mintha az is egy érző lény lenne. Én hiába kérdezem, mi baj van, azt állítja, nincs semmi. Hogy lehetne kiszedni belőle, hogy mi bántja ennyire?dec. 7. 21:08
1/10 anonim válasza:
Van valami mentális betegsége véletlenül?
3/10 A kérdező kommentje:
Nemtudok róla, hogy lenne bármilyen betegsége. És tudtommal normális, tehát nem fogyatékos.
dec. 7. 21:14
4/10 anonim válasza:
nem lehet terhes? a hormonoktól szoktak a "semmin" sírni a nők... ha tuti nem, akkor meg este öleld át az ágyban és próbáld kiszedni belőle, hogy mi történt, mi bántja.. mert egyértelműen, ez nem normális reakció (lehet csak épp éhező gyerekekről olvasott ami mélyen megmaradt benne.. )
5/10 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy megcsalt volna, mindketten hűségesek vagyunk a másikhoz.
dec. 7. 21:15
6/10 A kérdező kommentje:
Védekezünk mindig, de ha véletlenül becsúszna a gyerek, az sem gond, megtartanánk ha úgy lenne. De lehet, hogy tényleg csak olvasott, hallott valamit, ami kiváltotta ezt. Lehet, hogy ma már nem zavarom ezzel, holnap meglátom, milyen állapotban lesz.
dec. 7. 21:20
7/10 anonim válasza:
Én biztos nem lennék akkora tapló gyökér, hogy a csajomat kibeszélem a háta mögött a Gy.k.-n. Gondolkozz már el magadon, öcsi.
8/10 anonim válasza:
5
Azt honnan tudod, hogy ő is hűséges? :D
Ez simán lehet depresszió, vagy ha nem is az, akkor lehet valami lelki trauma érte (mondjuk munkahelyen), vagy eszébe jutott egy korábbi. De igen lehet terhes is, vagy lehet valamilyen más hormonprobléma húzódik meg a háttérben.
9/10 A kérdező kommentje:
Ez egy anonim oldal, tudtommal pont azért van, hogy lehessen nyugodtan kérdezni, és mivel anonim, úgysem tudni, hogy ki kicsoda. Azért is bátorkodtam kérdezni, hátha tapasztalt valaki hasonlót, stb.
Nem kibeszélni akarom, csak kétségbe vagyok én is esve, mert látom rajta, hogy szomorú, én meg tehetetlen vagyok.
dec. 7. 21:27
10/10 anonim válasza:
7
Leírta a nevét? Vagy kirakott róla képet, te szerencsétlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!