Szerintetek is Ambrus Attila az intelligens rossz fiúk közé tartozott?
Nem. Túlélő volt csak
Bakker ha egy gyerek intezetben kezdi vagy alkoholista apával, es penz nelkul, ugy, hogy lelopják a cipőjét is, az vagy megtanul élni vagy szetszedik.
Es egy gyerek mit tud csinálni akit iskolába se járatnak kb? lopni csak. Aztán rabolni. Aztán kocsikat törni.
Szinte törvényszerű. Más útjuk meg nincs is.
Aztán mikor elérik mar azt a kort hogy dolgozhatnak is, akkor kezd csak kikopni de baromi nehéz attérni arra hogy elhigyjék azt hogy másképp is meglehet élni.
Emlékszem én gyerekként speciel tök termeszetesnek tartottam en meg pl a kunyerálást kéregetést könyörgést. Na en nem loptam. Ahhoz nem volt eszem se.
De ha folyt az orrom pl kértem egy nénitől zsebkendőt vagy tele volt a kezem esett az eső megkértem egy pasast hogy rakja már rám a kapucnim vagy aztán bnőimmel gyűjtöttunk pl arra a markologépre ami kabalákat ad ki, és ilyen aprókat kérincséltünk aztán nagy izzadva összegyült mentünk a géphez, a markolo meg lement egyszer aztán felhúzódott vissza a helyére üresen és ennyi lett csak belőle..ezert volt a sok szóródás kéregetés izzadás. Nem lett abbol se semmi.
Hát én a tökelütött tipusu gyerek voltam..
#3:
Azért az elég gáz, hogy egy rohadt kapucnit nem tudtál rátenni a saját fejedre. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!