Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vásárolnál? Ambrus Attilától,(...

Vásárolnál? Ambrus Attilától,(whiskys)-től ? Mert sokan nem nézik jó szemmel az áruit,árusítását ?

Figyelt kérdés
[link]
2021. máj. 20. 05:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Igen vásárolnék, minden probléma nélkül
2021. máj. 20. 06:01
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Hát, vannak még, akik nem tekintik sztárnak. Nyilván én pl nem kergetném el, de ha választani kell, inkább ez, mint az, hogy fotózkodjak vele. Akárhogyan nézzük, egy bűnöző, akkor is, ha leülte, ami jár neki. Kár volt sztárt csinálni belőle.
2021. máj. 20. 06:04
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Én vásárolnék tőle, megbocsátottam neki a dolgait, bebizonyította, hogy tud rendes munkából is élni. Írom ezt úgy, hogy postán dolgoztam a 90-es években, féltünk, hogy egyszer pont azt a helyet rabolja ki, ahol dolgozok, sőt személyesen ismertem olyat, aki átélt egy általa elkövetett rablást, nem volt egy leányálom. Arról nem tehet, hogy a média modern Robin Hood-ot csinált belőle annak idején.
2021. máj. 20. 06:32
 4/18 molnarmarcell21 ***** válasza:
96%
Elviekben vásárolnék, mert jó útra tért, de gyakorlatban nem, mert nincs szükségem a portékáira :)
2021. máj. 20. 06:48
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Ha kellenének ilyen köcsögök, akkor nem zavarna, hogy ő adja el. De nem vagyok célközönség.
2021. máj. 20. 06:57
 6/18 anonim ***** válasza:
92%
Mivel már böven letöltötte a büntetését ÉS szemmel láthatóna jó útra tért, illetve a portékája tényleg normáli, jó minöség, igen.
2021. máj. 20. 07:32
 7/18 anonim ***** válasza:
85%

"Akárhogyan nézzük, egy bűnöző, akkor is, ha leülte, ami jár neki. "

Egy bünöző VOLT!!!! Már nem az.

2021. máj. 20. 07:33
 8/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Ha szükségem lenne olyan termékre, amit gyárt, akkor inkább mástól szerezném be. Ha egy másik árusról lenne aszó, aki nekem nem rokonszenves, tőle sem vásárolnék semmit. Márpedig AA számomra egyáltalán nem rokonszenves. Nem tennék rá megjegyzést, nem sutyorognék a háta mögött, felőlem árulhat ahol szeretne, de ne legyen kötelező kedvelnem.
2021. máj. 20. 07:58
 9/18 anonim ***** válasza:
29%
Nem, mert egyrészt nem támogatok potenciális gyilkosokat. Csak a szerencsén múlott, hogy nem halt meg senki. Milyen ösztönkészlete lehet már? A másik meg, hogy béna amiket csinál.
2021. máj. 20. 08:30
 10/18 anonim ***** válasza:
80%
Engem se zavarna, hogy ki adja el, ha lenne ilyenre igényem.
2021. máj. 20. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!