Vásárolnál? Ambrus Attilától,(whiskys)-től ? Mert sokan nem nézik jó szemmel az áruit,árusítását ?
Már vásároltam tőle.
Kifejezetten szimpatikus embernek tűnt (beszélgettünk pár sort) és ahogy a #3-mas válaszoló is írta, bebizonyította, hogy tisztességes emberként is tud élni és maga mögött hagyta a múltját.
Ebben a szituációban a kofák sokkal rosszabb emberek, mint amilyen Ambrus valaha volt.
Nem vásárolnék, megvetem őt.
Kisgyerekem volt amikor olyan helyen dolgoztam ahová ő "beruccantgatott" rabolni, nőket, családanyákat megfélemlítve, az életüket fenyegetve. Az alkalmazottak nem tudhatták, hogy ez a barom nem fog lőni, remélem pokolra jut ő is, minden hasonszőrű férfi. Nem kenyérre kell egyiknek sem.
A szüleim könyörögtek, hogy hagyjam ott a munkahelyemet, nehogy hasonló attrocitás érjen (Mór) és teljesen árva maradjon a gyerekem.
9: Szerencséről akkor beszélhetnénk, ha csak pár rablásról lett volna szó. De ő viszont harmincat hajtott végre úgy, hogy senki nem sérült vagy halt meg. Ez nem lehet egyszerű véletlen. Direkt ügyelt erre.
12: De ezért nem őt kell hibáztatni. Ő nem tehet arról, hogy pozitív megkülönböztetést kap ilyen téren. Vagy ha tehet is, a múltat már nem lehet megváltoztatni. Mehetne ő kőművesnek is, akkor is sokan ragaszkodnának hozzá, hogy az ő brigádja csinálja a házukat. Vagy pizzafutárnak, sokan ragaszkodnának, hogy ő szállítsa ki, és busás borravalót adnának neki. És miért is utasítaná vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!