Nekem még pár éve volt egy intim jellegű műtétem egészségügyi okokból, ami miatt hetekig rá voltam kényszerítve, hogy boxeralsó nélkül aludjak. Miután felépültem, néhányszor még boxerben aludtam, de kényelmetlennek éreztem, így visszatértem inkább a “természetes” viselethez.
Persze ha nem otthon alszok, akkor van rajtam, de otthon anélkül alszok. Más is van így ezzel?
Fehérnemű nem jó, mert a reggeli merevedés miatt nem lehet szorosban aludni. Lengében lehet, pl pizsma, vagy meztelenül. Nekem ilyen rövidgatya pizsamáim vannak, totál szabadon tudok merevedni benne, tökéletes.
dec. 7. 22:35
23/43 anonim válasza:
#18.... mi van?? Ágyba fürdés után fekszem be, kéthetente cserélem az ágyneműt. Nincs semmi seggfarokszag te 😃😃
Spontán magömlésem meg pláne nincs, és nem is verem bele az ágyba se. Punciba mennek a soha meg nem születő gyermekeimkiverem. Esetleg zsepibe. Ki fszom g€cizi össze a lepedőjét és fetreng bele??
dec. 7. 22:38
24/43 anonim válasza:
23# És ha jön a g€citündér? Dzsuvás lesz minden.
dec. 7. 22:47
25/43 anonim válasza:
23# Én nem tudnék meztelenül aludni, mert állandóan ágaskodna a kobra.. Plusz nem akarok beleiizadni sem, hugyfoltos se legyen a takaró, gázszámla is magas lesz...
dec. 7. 22:53
26/43 anonim válasza:
Boxer
dec. 8. 00:24
27/43 anonim válasza:
A 23-nak előbb infirmálódni a kéne. Orvosi cikkek írnak arról, hogy valóban kijön enyhe fing alvás során. Te nem látod, de a baci attól még a lepedőn landon.
Google a barátod.
dec. 8. 08:15
28/43 anonim válasza:
Van amikor szokott lenni nálam olyan időszak, hogy meztelenül alszok. De alapjáraton alsóban.
dec. 9. 06:06
29/43 anonim válasza:
Mikor hogy - mindig mást találok kényelmesebbnek.
dec. 9. 10:43
30/43 anonim válasza:
Csakis meztelenül. 35 éve volt utoljára rajtam éjjel valami, de akkor is csak azért, mert kórházban voltam. Nem tudnék úgy jól aludni, ha bármi is lenne rajtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!