Fehérneműben, vagy meztelenül alszotok?
Figyelt kérdés
Nekem még pár éve volt egy intim jellegű műtétem egészségügyi okokból, ami miatt hetekig rá voltam kényszerítve, hogy boxeralsó nélkül aludjak. Miután felépültem, néhányszor még boxerben aludtam, de kényelmetlennek éreztem, így visszatértem inkább a “természetes” viselethez.
Persze ha nem otthon alszok, akkor van rajtam, de otthon anélkül alszok. Más is van így ezzel?
dec. 7. 13:55
2/43 A kérdező kommentje:
#1 tényleg, az kimaradt :D
dec. 7. 13:57
7/43 anonim válasza:
Amikor fingasz, egy rakás sz.rmolekula is kijön belőled. Kell az alsónemű, vagy bármilyen ruha ami ezt felfogja, különben az ágyadat szórod tele vele. Nem véletlen, hogy alsóneműt naponta cserélünk (sőt, naponta akár kétszer is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!