Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz hogy anno 19-20 éves fiú...

Gáz hogy anno 19-20 éves fiú létemre ilyen miatt sírtam ?

Figyelt kérdés
Volt az osztályomba pár lány. Ők mindig flörtölgettek velem mintha bejöttem volna nekik, lehet kicsi alapja volt is de igazából inkább hülyéskedés volt, nem láttam bele többet, szóval csak így szórakozásból ment ez mert olyan szerényebb srác voltam. De attól független jól elvoltunk, azt hittem jó haverok vagyunk, elbeszélgettünk, hülyéskedtünk stb az évek alatt. Viszont egyszer gyanús volt hogy néznek meg közben gúnyosan röhögnek. Na akkor utána visszahallottam hogy miket mondtak rólam mert pont egy jó barátomnak beszéltek ki. Külsőleg leginkább na de kaptam a "belsőmre" is. Nagyon tosszul esett, a mai napig is kicsit felkavar ha eszembe jut jobban. És az a durva hogy ez a "barát" még szinte kivédte őket mintha csak az igazat mondták volna. Az nap haza feke mikor már egyedül voltam sírtam is. Gáz szerintetek ez vagy érthető ?
dec. 6. 22:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. És amúgy sem gáz ha sírsz, amikor bántanak. Ez az embernek egy megkönnyebbülési mechanizmusa.
dec. 6. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz :( ők a gázak, mert vagy szivattak, vagy hazudtak annak, akinek rosszat mondtak rólad!
dec. 6. 22:12
 3/6 Kólauborkával ***** válasza:
49%

A sírás nem gáz, viszont elgondolkodtató, ha a haverod is velük van egy véleményen.

Nyílván én nem ismerlek, meg őket sem, ők is tévedhetnek meg te is, azt te tudod megállapítani van-e alapja.

dec. 6. 22:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Ő mindig is olyan menőnek akarta magát látni és ezt úgy hogy másokat lehúzzon.
dec. 6. 22:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz, ahogy pszichológushoz fordulni sem lenne az
dec. 7. 00:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, a szomorú az, hogy pl nálam is elérték azt az ilyen emberek az iskolaváltást
dec. 8. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!