Szerintetek gaz, ha 20 éves fiu létemre, meg kisautoznék, meg ilyenek?
Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 23:08
1/9 anonim 

válasza:

Jo apuka leszel :) En ruheek kisautozni szegey gyerekkel. De legozni szeretek. Meg tarsasozni. Meg meset nezni. Es 36 eves no vagyok. Na ki a gaz? :)
2/9 A kérdező kommentje:
De jo megyek játszani en is :D szerintem nem az amugy !!!
2016. nov. 19. 23:21
3/9 anonim válasza:
dehogy az :D én 27 éves vagyok, ráadásul nő,de most, hogy olvastam a kérdést, kedvem támadt tologatni egyet :) amúgy legózni még mindig szoktam.
az lenne a rossz, ha részegre innád magad minden hétvégén ( ez amúgy minden életkorban az)
5/9 anonim válasza:
ja, meg a mai napig imádom a Garfieldet, és sokszor színezőzök is, amíg még nem voltak trendik ezek a felnőtt színezők addig a kishúgomra hivatkozva szoktam venni kifestőket. ( nincs kishúgom :D) . hármas voltam...és vannak normális emberi kapcsolataim, meg munkám is, szóval teljesen "normális" életet élek.
6/9 anonim 

válasza:

Elso vagyok, mar varom, mikor jon vki, h "sok elcseszett selejt" :)
Ja, Garfield szuper, meg a Verdakat szeretem nagyon :) Egy idoben folyton azt nezette velem a gyerek es megszerettem :) Most a Scooby-Doo-t kell folyton nezni vele es tok jo :)
7/9 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagyok :)) eszem meg
2016. nov. 19. 23:57
8/9 anonim 

válasza:

Akkor jövök én is mint elb....tt selejt. Nem tudod ki emlékszik arra "jánykorábol"mikor 5 méter bugyigumit össze kellett kötni és azzal játszottunk 3 an . De lehetett egyedül is akkor 2 székre tettük a gumit:) éppen tegnap a jó időben ezt játszottuk . Azt már nem írom ide hány éves vagyok... :)
9/9 anonim 

válasza:

Nem gáz. 35 vok és van jó pár Technic Lego amit nagyon szívesen megvennék. De hát az ára....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!