Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem szeretem a karácsonyt....

Nem szeretem a karácsonyt. Egyedül vagyok ezzel?

Figyelt kérdés

Tiszta stressz az egész, mert a saját családomhoz szeretnék nyilván menni, de a párom családi ünnepségéből sem szeretnék kimaradni, de mindig csak reménykedhetek, hogy nem egy napra szervezik, vagy nem olyan napra, ami munkanap, mert érdekes módon valahogy ott senki nem dolgozik két ünnep között (mondjuk ugye idén pont van egy hosszabb szünet). Aztán igazából annyira nincs is ünnepi hangulatom, inkább stresszes, ajándékot kell venni, tervezni, sütit sütni, és mire ünnepi hangulatba jövök, már vége is. A családommal gyakran van összejövetel, szóval azon kívül, hogy ott áll egy fa és ajándékozunk, semmi nem különleges, amint megvolt az ajándékozás, letargiába esek, hogy ennyi volt az egész ünnep és mennyi stressz előzte meg, meg sem érte. Ja és bár tényleg szeretnék a másik családhoz is menni, van ott egy személy, akit kb csak olyankor látok, meg így év közben max kétszer, akit nagyon utálok és emiatt is ideges leszek az előtte lévő napokban. Amúgy volt néhány rossz karácsonyi élményem is tini koromban meg a húszas éveim elején, lehet ezek tudatalatt eszembe jutnak.

Más is van, aki nem szereti?

dec. 5. 09:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
Én sem szeretem. Egyrészt miért kell megünnepelni egy vadidegen alak születésnapját? Másrészt elvárások vannak, az ajándékozás csak nyűg, stressz az egész. Ok, jöjjön össze a család, de ne egy vallási esemény kapcsán, hanem mert valóban érzünk összetartozást.
dec. 5. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:
64%
Számomra nem ünnep, amit én nem tartok ünnepnek! Rajzolhatják akármilyen színnel a naptárakba! A vallási töltetű ünnepeket pedig kifejezetten rühellem, mert az összes egytől-egyig képmutató!
dec. 6. 07:05
 13/14 anonim ***** válasza:
54%
#6-os válaszom miért lett lepontozva? :D szerintem a legtöbb helyen ez a megszokott, hogy a többséghez alkalmazkodik a kisebbség.
dec. 6. 12:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem aki nem szereti a Karácsonyt, az érzelmileg nulla. Sajnos vannak ilyenek, remélem, nem lesz további ilyen ember életem része. Bőven elég a faterom, ő is ilyen blfsz.
dec. 8. 16:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!