Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ma minden ember veszekszik...

Ma minden ember veszekszik tapasztalt màs is ilyet?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi van ma velük de elegem van belőlük.Élőben,üzenetben is vitatkoznak.óo,hogy megyek haza és nem sok embert fogok làtni🙂
dec. 4. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Én leginkább azt tapasztalom, főleg itt, hogy nagyon sok magyar ember igénytelen a saját anyanyelvére, nem tud a saját anyanyelvén se helyesen írni, se helyesen és értelmesen fogalmazni. Ismerős ez a szituáció neked, kérdező?
dec. 4. 14:40
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem mindenki feszült. Két rohadt hosszú hét így ünnepek előtt, szombat nélkül, mindenkinek kinyírja az idegrendszerét. Mindenkinek tele a töke és csak a végét várja már.
dec. 4. 14:53
 3/8 A kérdező kommentje:
2-es igen az ünnepek is közrejàtszhatnak
dec. 4. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Az már a te bajod, hogy annyira antiszoc vagy, hogy pár ember hülyesége az neked már mindenkit jelent.
dec. 4. 19:21
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Tessék, az 1 meg a 4 is veszekszik. Bár ide sokan azért jönnek.
dec. 4. 20:11
 6/8 A kérdező kommentje:
5.egyezem mert nem első eset itt sem🙂 De ma valahogy az emberek nagy része pattanàsig feszült volt
dec. 4. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, miért érdekel az téged, hogy ki feszült, vagy ki nem? Ez miben befolyásolja a te életedet? Mindig csak rajtad múlik, hogy az adott helyzetet hogyan reagálod le. Attól, hogy X és y feszült és z-vel vitatkozik, ez rád miért van bármilyen hatással?

A hiba itt egyedül benned van, hogy hagyod, hogy rád hatással legyenek más emberek érzései, viselkedései.

"de elegem van belőlük"

Tanulj meg elvonatkoztatni. Nem a te érzéseid. Ha ő feszült, neked nem kötelező ugyanúgy feszültnek lenned.

dec. 4. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak, akik már most az ünnepek miatt stresszelnek, hogy legyen minden rendben az ajándékok, ételek és az utazások/családlátogatások körül. És az sem elhanyagolandó tény, hogy szombaton is munkanap lesz, ráadásul 2 héten át, tehát a pihenés sem lesz elég.
dec. 5. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!