Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez hihető vagy sem?

Ez hihető vagy sem?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy a párom hónapok óta nézeget Facebookon egy másik férfit. Többször is rá keresett a profiljára 3 hónapon keresztül. A férfi a kormányablakban dolgozik, 2x volt ügyet intézni, akkor látta. Elvileg sosem beszélt vele, csak ügyet intézett. 3 hónapja nem is látta.

Ez hihető, hogy valaki úgy lett szimpatikus, hogy soha, semmilyen személyes beszélgetése nem volt vele, Facebookon sem ismerős, nem is látta hónapok óta, mégis időről időre eszébe jut, megjegyzi a nevét és rákeres?

Párom szerint én hülye vagyok, hogy ezt nem tudod elhinni.

dec. 4. 14:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Annyi volt a válasza mert tökéletlen és én is megnézem a nőket, nem kell ezt felfújni.
dec. 4. 16:38
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"amikor be akarta jelölni, mindig volt annyi lelki ereje, hogy mégse tegye meg"

De rendes 😅 Amúgy ha egyszer megcsalt, megcsal újból. Dobd ki a p.csába, aztán qrogasson kedvére, ahogy akar.

dec. 5. 08:06
 13/22 Senior Séf ***** válasza:
80%
Hogy hihető-e? Tudod, te, bazky, hogy hányan szerelmesek világsztárokba, akikkel a büdös életben még csak nem is találkoztak?
dec. 5. 18:01
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmi hiányérzet.
dec. 7. 21:56
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem az érdekelne, honnét tudod, hogy a feleséged milyen profilokat nézeget? :) Nő vagyok.. eszemben nincs a férjem után kutakodni miket néz meg a neten.. és biztos vagyok abban, hogy ő sem kutakodik az én gépemen mit nézek meg.. EZT nevezik BIZALOMNAK . Mondjuk az, hogy egyáltalán megjegyzi az ügyintéző nevét.. még meg is keresi a face oldalát.. hátt.. eszembe nem jutna ilyen.
dec. 8. 00:07
 16/22 A kérdező kommentje:
Onnan hogy sokszor elkezdi nézni a facemat hogy nem e nézegetek más nőket. Aztán fogtam és megnéztem én is az övét, mikor Netflix közben elvette a telómat. Mondom oke, én meg a tiedet.
dec. 8. 01:21
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
hmm.. A férjem előtt volt egy 6 éves kapcsolatom, ő ellenőrzött engem állandóan.. - azt hitte tök hülye vagyok a géphez (még nem voltak ilyen mobilok :D és hagytam is ebben a tudatban egy ideig) de annyira nem voltam mint ő gondolta és ott hagyta a nyomait (tudtam, hogy kell előzményeket nézni), hogy kutakodik utánam... - és nem én voltam a félrelépő fél... úgymond "magából indult ki" - ha ő megcsal, akkor tuti én is.. elgondolkodnék a helyedben.. hány évesek vagytok?
dec. 8. 01:58
 18/22 anonim ***** válasza:

Az a fura, hogy rá-rákeres a feleségedre.

Mindenképpen beszéljétek meg, da arra nagyon-nagyon vigyázzatok, hogy ne torkolljon veszekedésbe!!!

dec. 8. 19:28
 19/22 anonim ***** válasza:
#16 Nagyon gyerekes ez az egész. Férj és feleség vagytok és így viselkedtek? Azért ez elszomorító.
dec. 8. 22:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Állíts a wifi routeretek mögé sajáa dns szervert és ellenőrizd milyen oldalakat látogat.
dec. 9. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!