Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez hihető vagy sem?

Ez hihető vagy sem?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy a párom hónapok óta nézeget Facebookon egy másik férfit. Többször is rá keresett a profiljára 3 hónapon keresztül. A férfi a kormányablakban dolgozik, 2x volt ügyet intézni, akkor látta. Elvileg sosem beszélt vele, csak ügyet intézett. 3 hónapja nem is látta.

Ez hihető, hogy valaki úgy lett szimpatikus, hogy soha, semmilyen személyes beszélgetése nem volt vele, Facebookon sem ismerős, nem is látta hónapok óta, mégis időről időre eszébe jut, megjegyzi a nevét és rákeres?

Párom szerint én hülye vagyok, hogy ezt nem tudod elhinni.

dec. 4. 14:24
A kérdező szavazást indított:
Hihető
Nem hihető
19 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
17%
Őőő... Oka van, hogy b*ulással vádolod a férjed? 🤨
dec. 4. 14:26
 2/22 anonim ***** válasza:
91%

Őőő... a kérdező férfi, és a feleségéről van szó.

Lehet szimpatikus, de ha így keresgeti, meg figyeli, az már fura.

dec. 4. 14:28
 3/22 A kérdező kommentje:
Feleségemről van szó
dec. 4. 14:29
 4/22 anonim ***** válasza:
95%
Lehet le kéne ezt ülnötök megbeszélni, mert ha így folytatja előbb vagy utóbb ráír és kitudja meddig megy el. Szerintem tetszik neki, különben nem jegyezte volna meg és nem keresgetné meg figyelgetné. Nőként írom.
dec. 4. 14:31
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Aha. Hát akkor nézegesse, biztos tetszik neki.
dec. 4. 14:32
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak mert valaki szimpatikus, esetleg tetszik is, az még nem azt jelenti, hogy meg is csalom a párom vele. Kérdés az, hogy mennyire hűséges típus a feleséged? Bizalom nélkül nem működik jól a házasság.
dec. 4. 14:37
 7/22 A kérdező kommentje:
Egyszer megcsalt évekkel ezelőtt.
dec. 4. 14:40
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
6-os 4-es vagyok, én se mondtam azt, hogy feltétlen megteszi. Hanem, hogy akár ide is juthat, de vele kéne leülnie beszélni. Csak egy eshetőség volt.
dec. 4. 14:45
 9/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem ismeri el, hogy ez probléma. Azt hajtogatta hogy amikor be akarta jelölni, mindig volt annyi lelki ereje, hogy mégse tegye meg. De nem fogja fel, amikor mondom neki, hogy az, hogy nézegeti meg ábrándozik, az nem abban segít, hogy ne jelölje be, hanem hogy igen. Onnantól meg könnyű már a félre lépés, az előző is így történt.
dec. 4. 14:57
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le vele, és kérdezd már meg, hogy mit akar, miért nézegeti más profilját, és miért érez kényszert jelölgetni! Miért érez kényszert más férfiak nézegetésére, miért nem vagy elég jó. De őszintén.
dec. 4. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!