Az emberek ha valamivel nem egyeznek,valamiről nem akarnak beszélni miért teszik a hülyét hogy nem tudjàk vagy nem emlékeznek rà?
Egy tovàbb tanulàsról vàltottunk üzenetet egyik ismerősnőmmel amikor beírtam akkor elég jól kommentàrolta a dolgot nem pozitiv értelben.Most kérdezi mit csinàlok mondom dolgozok,szabadidőmben vizsgàkra készülök.És jön azzal milyen iskolàról van szó?Ő nem tudta,hogy valamit beírtam...pedig erről vitatkozott velem.
Vagy pl.munkàn ha nem tetszik hogy szóvà teszek valamit úgy tesznek mintha nem értenék amit mondasz.
valamivel nem egyeznek
kommentárolta a dolgot
nem pozitív értelben
Te milyen nyelven beszélsz?
Ebből a megfogalmazásból azt mondanám, hogy az üzenet küldőjénél van baj, nem a fogadónál.
Egyébként sok embernek van rossz memóriája, de olyan is van, hogy nem érdekli a másik fél, ezért egyáltalán nem is figyel, nem jegyzi meg, hogy miket mondott korábban.
Ilyen helyesírással és fogalmazással inkább ne akarj felsőoktatásba menni, mert a szakdolgozat írásakor nézik a helyesírást is, és ha így fogalmazol és írsz, mint most, úgy dobják vissza, hogy írhatod utána az egészet újra.
Egyébként, kerek perec, fogalmam sincs, hogy te mit akarsz itt közölni, úgyhogy légyszi fogalmazd újra a mondókádat, hogy más is megértse rajtad kívül.
Alapból azt mondanám a kérdésre válaszul röviden, hogy konfliktuskerülés.
De aztán elolvastam a többi részét, hát... Azért nem, mert nem akarja kódfejteni amit mondani próbálsz, fárassza, és inkább úgy van vele hogy hagyjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!