Mindent figyelembe véve mit gondoltok erről a "bölcsességről"? (kép)
Figyelt kérdés
Ha nekem meghalt a testvérem, akire a szüleimen kívül egyedül számíthattam, nincs családom/párom viszont introvertált vagyok szóval nem vágyom egy belvárosi nyüzsgő társasházra, ugyanakkor a munkába mégis autóval tudok csak bejárni, akkor jó lehet ilyen helyen élnem vagy sem?
Illetve a mai világban (amikor a munkahelyek városokban vannak) és az internet alapvető létfontosságú a boldoguláshoz akkor nem picit demagóg ilyen idézettel előállni? Vagy ilyen helyen kik tudják megélni a képen említett bölcsességet, milyen életvitelű emberek?
dec. 2. 16:29
11/15 anonim válasza:
#8:
És akkor mi a frász van, most ájuljunk el, mert 3 milliárd emberből egyetlen úgy döntött, hogy erdei remete lesz?
12/15 anonim válasza:
A pasas a linkelt videóban ugye bróker, azaz jól megszedte magát anyagilag, majd megcsömörlött a sok stressztől, kiégett.. De az egész életét a pénzhajhászás tette ki. Ja, milliárdosan, nyugdíjasan én is kiköltöznék egy ilyen faházba... Csak amit valaki itt írt, fát vágni, internet nuku, magányos életmód, amibe hosszútávon bele lehet őrülni, nincs víz, áram, szórakozási lehetőség, semmi..
13/15 anonim válasza:
Végülis az élet többezer évig ugyanarról szólt. Előtte 200 ezer évig szintén ugyanarról. Úgy 250 éve kapcsoltunk turbófokozatba. Még lehet hátra belőle úgy néhány évtized. Nyomjuk ami a csövön kifér.
14/15 anonim válasza:
Ezt egy szegény ember írta, azt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!