Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mindent figyelembe véve mit...

Mindent figyelembe véve mit gondoltok erről a "bölcsességről"? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Ha nekem meghalt a testvérem, akire a szüleimen kívül egyedül számíthattam, nincs családom/párom viszont introvertált vagyok szóval nem vágyom egy belvárosi nyüzsgő társasházra, ugyanakkor a munkába mégis autóval tudok csak bejárni, akkor jó lehet ilyen helyen élnem vagy sem?

Illetve a mai világban (amikor a munkahelyek városokban vannak) és az internet alapvető létfontosságú a boldoguláshoz akkor nem picit demagóg ilyen idézettel előállni? Vagy ilyen helyen kik tudják megélni a képen említett bölcsességet, milyen életvitelű emberek?

ma 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem értek egyet.. Egy palotában jobban lehet élvezni a boldogságot.
ma 16:31
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Nem a palotától leszel boldog, így ELSŐSORBAN nem erre kell törekedni.
ma 16:39
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
2# Dehogynem..
ma 16:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg építették anno ezeket a 120-160 négyzetméteres házakat és némelyikbe csak egy öregasszony szorong egyedül az alsó konyhában
ma 17:03
 5/8 anonim ***** válasza:

"Illetve a mai világban (amikor a munkahelyek városokban vannak) és az internet alapvető létfontosságú a boldoguláshoz akkor nem picit demagóg ilyen idézettel előállni? Vagy ilyen helyen kik tudják megélni a képen említett bölcsességet, milyen életvitelű emberek?"

Szerintem ő a tökéletes válasz a kérdésedre:

https://www.youtube.com/watch?v=rmVfG1j8GZo

ma 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Igaz
ma 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Először is egy mesterséges intelligenciával készített kép,ami mögött like vadász csalók állnak(YT-on sok videó van ezekkel kepcsolatban).

A kép nem valós,hamis,hüleség az egész,a csalók az érzelmekre hatnak.

"Cuki kisház,az élet gondjaitól messze"

Ha valós lenne,ilyen házban esetleg egy lottónyertes lakna,akinek nem kell dolgoznia,de amúgy normális ember,vagy család 1 hétnél tovább nem bírná ezt a nyomorult magányt.

Fűteni kell,fát vágni,mint az állat,idősek nem tudják ezt végezni,a fiatalok meg nek fognak egy nyomorult jégfedte világban élni.Oda kaját,bevásárlást kell eljuttatni,internet Tv,stb...

Vadászháznak talán elmenne.

De úgy ahogy van,egy baromság az egész.

És hát ugye egy mesterséges hülye kép.Hány és hány ember lájkolja,meg isteníti az ilyen majomságokat,nagy az isten állatkertje.

ma 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:

18:09

Neked is ajánlom ezt a videót amit előbb linkeltem, mert ez a fazon pont abban az egyszerű elvonult életben találta meg magát, amitől te most itt azt állítod hogy lehetetlen.

https://www.youtube.com/watch?v=rmVfG1j8GZo

ma 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!