Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy tudni...

Miért van az, hogy tudni vélem, hogy az egyes kérdésekben az én állaspontom a leghelyesebb, a legigazabb, és a legjobb?

Figyelt kérdés

okt. 29. 04:19
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Mert túl nagy az egód, öntelt vagy és azt hiszed, hogy csak neked lehet igazad, másnak se.
okt. 29. 04:55
 2/8 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%
Vagy azért, mert tudod, hogy neked van igazad, vagy azért, mert nem tudod, hogy nincs igazad :)
okt. 29. 05:42
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Vagy értesz ahhoz a témához, vagy keveset tudsz róla ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy kinek van igaza
okt. 29. 06:24
 4/8 anonim ***** válasza:
15%
mert te a normalisak koze tartozol valoszinuleg, engem is leszavaznak otmillioan, ok is tudjak igazam van amikor pl mindennap tegyem fel megiszik 10 doboz sort, 2 liter bort es egy kisebb uveg vodkat. Erre mondom a maja holnap szetmegy ha nem ma, es ez mar addikcio. Erre le vagyok szavazva, nem csak (szerintem) o altala, hanem masok is mivel vagy 4 leszavazast kapok. Ugyanez ha elmagyarazok dolgokat, rogton jon a kerdes teljesen fuggetlen, miert nem irok ekezettel. Es megint le vagyok szavazva - a kontextus, lenyeg persze mar kit erdekel.
okt. 29. 06:56
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Mindenki a maga igazában hisz. Az értelmes ember belátja ha jogosan nincs neki igaza.
okt. 29. 07:07
 6/8 anonim ***** válasza:
18%
Majd ha bölcs leszel, nem fogod ezt gondolni. Sokféle álláspontból sokféle igazság levezethető, és ezek egymás mellett is tudnak létezni. A maga szempontjaiból mindenkinek igaza van. Kívülről csak a szándékos rosszindulat, vagy hazugság hibáztatható. Az, hogy a másik ember más sorssal, más tapasztalatokkal, más helyzetben, másképp lát dolgokat mint én, nem egyenlő azzal, hogy nekem van igazam.
okt. 29. 07:07
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Mindenki azt hiszi hogy neki van igaza. A különbség az, hogy az okos embert meg lehet győzni hogy nincs, a butát meg nem.
okt. 29. 07:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nagyon biztos vagy a tudásodban, tapasztalatok alapján, azonban az sem kizárt, hogy "csak" nagy az egod.
okt. 31. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!