Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akinek csak érettségije van!...

Akinek csak érettségije van! Nem zavar?

Figyelt kérdés

Engem igen, sok bántást kaptam emiatt családban, korábbi párkapcsolatban, párom családjában, random netes arcoktól, egy-két havertól is. Egy ideig azzal nyugtattam magam, hogy nem baj, munkám így is van elfogadható fizetéssel. De már kiégtem ezekben a betanított droid munkákban, amiket végezni tudok. Mindig szerencsésnek tartottam magam, hogy irodában dolgozom végzettség nélkül, hát igen, eddig jó, hogy iroda, de már szeretnék valami mást csinálni, ami felelősségteljesebb, jobban fizet, jelent is valamit, amit csinálok, van úgymond neve a foglalkozásomnak.

Hozzáteszem olyan körből jövök, ahol mindenki diplomás és az idősebbek vezető beosztásúak, a fiatalabbak pedig lépkednek feljebb a ranglétrán. Családom, párom családja, barátaim.

Ti hogy élitek meg? Azokhoz szól a kérdésem, akik nem vállalkozók, nem jól fizető szakmunkájuk van, és inkább hasonló helyzetben vannak, mint én, tehát betanított munkát végeznek, amivel annyit keresnek, hogy egyedül meg sem tudnának élni.

ma 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem
ma 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavar, több középfokú végzettségem van, középvezetőként dolgozok.
ma 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak érettségim van, egy irodában dolgozom és most kezdek egy képzést. Nem keresek rosszul és nem zavar, hogy csak érettségim van jelenleg.
ma 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Érettségim + OKJ-van, sosem kaptam emiatt bántást senkitől sem. Pedig még a feleségemnek is van egy diplomája és egy szakmája, de ő sem bántott soha emiatt.
ma 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Érettségim, 4 szakmám, és 8 tanusítványom van, sose néztek le, sőt az ellenkezője van. Inkább hasznos végzettségek, mint egy semmit érő diploma.
ma 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!