Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a női lét legnagyobb...

Mi a női lét legnagyobb nyomorúsága?

Figyelt kérdés
dec. 1. 20:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

Ha ugyanolyan erőben lennének a nők, a sok kreten akkor is erőszakos lenne...

semmi nem tartja vissza az ilyeneket

És a védelméhez nem csak fizikai hanem mentális erő is kell...

dec. 2. 18:34
 22/33 anonim ***** válasza:
21. Ne mondd mar hogy ha az utcan megtamadna egy kb veled egy súlycsoportban lévő nő akkor siman hagynad magad leverni es nem is vedekeznel.. ugye hogy nem? Most ezt probald meg elkepzelni ferfival is, tekintve hogy ugyanolyan erős lennel. Jo kis bunyok lennenek. Bar sztem ez esetben maris csökkenne a kedves ferfiak harci kedve a nőkkel szemben, a csaladon belüli erőszak szinte nulla lenne, szuper lenne.
dec. 2. 21:06
 23/33 anonim ***** válasza:
49%

Legyen Béke, legyen TÁNC!!! ☮️🕺🏻💃🏼

https://www.youtube.com/watch?v=4ZEmxGay6qs

dec. 3. 00:44
 24/33 anonim ***** válasza:
24%
Nyomorúságnak nem nevezném, de én azt utálom, hogy ajánlott tartanom idegen férfiaktól, mert fizikailag képesek rá (többségében), hogy bármit megtegyenek velem.
dec. 3. 02:27
 25/33 anonim ***** válasza:
25. Nézd meg a Hellraiser 1. című filmet. Ugyanez, csak nőben.
dec. 3. 02:35
 26/33 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam hogy hagynám

Hanem azt hogy bár kevesebben, de ugyanúgy erőszakosak lennének...

néha én már el is gondolkodtam ezen hogy miért alakította ezt így az evolúció hogy a férfiak átlagban ennyivel erősebbek mint a nők, miközben a férfi erőszakos a tesztoszteron miatt... így a nők nagyon erősen ki vannak téve az erőszaknak...

dec. 3. 04:37
 27/33 anonim ***** válasza:
A nőknek önvédelmet kell tanulni, és nem ilyen bántalmazó asshead-ekkel összejönni. Kaphatók ilyen pici zsebkönyvek a Libriben meg máshol, át kell nézni.
dec. 3. 05:01
 28/33 anonim ***** válasza:
66%
Vagy inkább a retek férfiaknak kellene megtanítani hogy nem nyúlunk nőhöz
dec. 3. 05:02
 29/33 anonim ***** válasza:
27. Igen az emberi egyedfejlodesnel vmi nagyon felresiklott. Mert ha megnezed az allatvilagban a himek sose bantjak a sajat fajukba tartozo nőstényeket, pedig altalaban joval nagyobbak. Csak az emberi hím lett ilyen elvetemült vmiert.. szomoru.
dec. 3. 06:32
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
Az ego miatt
dec. 3. 06:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!