Az gáz ha nagyon sokszor használom a teso szót?
Figyelt kérdés
Szerintem kB az a kegtobbet hasznalt szavam vagy nem tomdec. 1. 05:23
1/14 anonim válasza:
ja :)
Ha a testvéredre nem gáz.
Ha másokra akkor kb. olyan parasztos mint a héló more..
4/14 anonim válasza:
Eléggé, semmi értelme, csak magadat járatod le ezzel.
Azt sem értem, hogy amiért kellett ezt a szót felvenni a társadalomnak és használni 1000-el?
5/14 anonim válasza:
Nem kizárólag a fekete emberek bro-znak, és nem kizárólag a romák a tesóznak, attól még hogy tényleg alja egy szleng.
6/14 anonim válasza:
En csak a tesrvéremre használom, de így is vannak akik kidülledt szemekkel lesnek, mikor azt mondom tesóm így vagy úgy. Volt aki vissza is kérdezett magázva pl "és a tesója mit dolgozik?" Tiszta hülyén hangzott a kérdése is, meg az is, hogy meg van döbbenve a szóhasználaton.
7/14 anonim válasza:
Cigós, gyerekes, buta szöveg. Aki nem a testvéred, azt ne tesózd.
9/14 anonim válasza:
A familiárisan hiperpigmentált népcsoport szava járása ez, ha közéjük tartozol, akkor nem gáz, mert könnyebben beazonosítanak, de ha nem, akkor inkább kerüld.
10/14 anonim válasza:
Szerintem is gáz, nem kicsit gyerekes, és van benne egy ilyen ál-vagánykodós él is. Egy bizonyos réteg szokta ezt használni, közülük is jellemzően a butábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!