Volt már olyan, hogy idősebbnek nézett valaki a korotoknál?
Figyelt kérdés
Mennyinek? S hogyan reagáltátok le?tegnap 22:25
2/5 anonim válasza:
Fiatalabbnak szoktak. De annyira, hogy lassan 34 évesen is van 1-2 kasszás, aki személyit kér, ha olyan dolgot veszek. Ez mondjuk szerintem rohadtul túlzás és valószínűleg csak extra parás kasszásokkal futok össze olyankor. Legalábbis az egyik Aldis kasszással tuti ez van itt nálunk, ő majdnem mindig elkéri és rajta látom is, hogy stresszel folyton, pedig felnőtt, nálam valamivel idősebb nő.
3/5 anonim válasza:
Engem gyerekként, 12-13 évesen többször 18-20-nak néztek. 16 évesen 30-nak.
4/5 anonim válasza:
Nem, ellenben rendszeresen fiatalabbnak néznek. Ami nem gond, pont, hogy örülök neki, hogy 24 évesen is rendszeresen 16 körülinek tippelnek kinézet alapján :D
5/5 anonim válasza:
Nem. Engem most éppen 27-nek néztek a munkatársaim (32), pedig már elég erősen kopaszodom is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!