Milyen terveitek vannak 2025-re?
Figyelt kérdés
Mi az, ami maradna, min változtatnátok?ma 17:00
2/10 Mad Max2 válasza:
Nyaralást már lefoglaltam, Olaszországba megyünk
3/10 anonim válasza:
Lefogyni vagy 10kg-ot.
Jól fizető állás.
Ha ezeket teljesítem, akkor lelépek otthonról.
4/10 anonim válasza:
- többet szeretnék sportolni
- szeretnék lediplomázni (bár lehet csak 2026 januárban lesz zv :()
- előléptetés
5/10 anonim válasza:
Másik állás mindenképpen.
Aztán remények hogy majd el tudok költözni valaha is illetve lakást venni törleszteni.
Hogy ne a hiteleim gyűljenek és éhezésben isna csőd felé haladjak csak, hanem ha apránként is de a pluszok a megtakarítás vagy ilyenek gyűlne, azzal meg talán végre elérem, hogy legyenek kilátásaim tudjak tervezni.
6/10 anonim válasza:
Letenni a piát.
Borzasztó sokat iszom, amire rámegy a pénzem és az egészségem is. De nélküle nehéz... nagyon nehéz minden.
7/10 anonim válasza:
Ami számomra változna az at egészségesebb élet és a fogyás min 10-15 kg-ot meg a motivációmon gyakorisága de szerintem maradnak a többi dolgok mint pl barátok akikkel nem igazán jövök jól ki hiszen már úgy is tavasszal érettségim lesz utánna zsa egyetem.
9/10 anonim válasza:
Én is le szeretnék fogyni, de sajnos nekem legalább 30-at kell. Jó lenne még nyaralni menni valamerre, és lassan belevágnánk a babaprojektbe is.
10/10 anonim válasza:
- saját vállalkozással foglalkozni főállásban is
- 50m éves bevétel
- alkalmazotti léttől megszabadulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!