Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik a terveitek 2025-re?

Mik a terveitek 2025-re?

Figyelt kérdés
szept. 3. 17:16
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

2025 április 18-án kijön Michael Jackson életrajzi filmje, egyenlőre még csak az Amerikai mozikba.

Nálunk is látható lesz, akkor egyből lecsapok a mozijegyért

szept. 3. 17:32
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
munkahelyváltás
szept. 3. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Én nem veszem annyira komolyan az életet, hogy komoly terveim legyenek. Keljek fel reggelente, ennyi elég.
szept. 3. 18:10
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Mesterképzés mellett szeretnék dolgozni egy picivel komolyabb vagy biztosabb helyen.
szept. 3. 18:59
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem terveztem még 2025-re megmondom őszintén. Egyelőre 2024 vége is messze van és sok még a tennivaló. Hobbim a túrázás szóval legyen sok túra.
szept. 3. 20:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Mostanában fogok felmondani (felmondási idő több hónap), így kb az új év lesz az, mire az új helyen feltalálom magam. Szóval új év, új munka mindenképp. Nemcsak céget, munkakört is váltok, sok újdonságot is fogok tanulni, nagyon várom.

Jövő nyáron a versenysportoló kiskamasz fiam megy a Távol-Keletre versenyezni- valószínűleg én is velük tartok majd- már megvan a tőke ehhez (sajnos 7 számjegyű és nem 1-gyel kezdődik).

Van egy kisebb tőkém, talán elegendő lenne itt a fővárosban egy kisebb lakásvásárlás önrészéhez, a gyereknek jó lenne valamibe belefogni. Saját ingatlan van, hitelképes vagyok, ha vennék is valamit, még időben vagyok, pár évig még bérbe tudnám adni. Talán jövőre elkezdek nézegetni.

Nem top prioritás, de jó lenne egy épkézláb, értelmes, kölcsönös párkapcsolatba is belefogni…nem keresek-kutatok, volt a közelmúltban pár próbálkozásom online, hát lesújtó volt mind, kicsit jegelem, mert belefáradtam, sok energiát, kedvességet, udvariasságot, gesztust, randit pazaroltam el hazug, alulképzett, igénytelen, viselkedni képtelen, szenvedélybeteg vagy proli egyedekre, ennyit nem ér… nem vagyok félember így sem, szóval nem rokkanok bele, jó, tartalmas, értelmes életem van, nem egy magányos, depressziós, szerencsétlen alkat vagyok. Talán valami változik vagy bennem (motiváció) vagy körülöttem jövőre…

3 éve volt teljes felújítás az otthonomban, jövő tavasszal-nyáron egy festésre mindenképp kell időt, pénzt, energiát szánni- ezzel együtt a pakolásra, időnként pl nagyobb selejtezésre, háztartási beruházásokra, hogy megmaradjon kényelmes, szép, modernnek az otthonom.

Réges-régen, még gimiben tanultam egy nyelvet (ősidőkben volt), idén elkezdtem felfrissíteni, a munkahelyem támogatja, nagyon élvezem, tervezem folytatni a tanulást, a kb C1 szintre való visszatérést akkor is, ha már nem itt leszek a mostani helyemen.

szept. 3. 20:04
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Összespórolni életem első 3 millióját.

Talán Kft-t alapítok majd belőle vagy csak meghagyom vésztartaléknak.

Meg folytatni az egyetemet 1 aktív félévvel.

2025-ben 1 passzív és 1 aktív féléven leszek, hogy ne toljam túl munka mellett a sulit.

Jogsit befejezni, Kresznél még a vizsga kell, az elmélet megvan.

szept. 3. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Van néhány felújítanivaló a lakasban, azt szeretném majd megcsinálni. Ezenkívűl gyerekvállalásra készülök, illetve tervezek kiállításokat és újabb könyveket írni. És szeretnék utazni is. Kb ennyi.
szept. 3. 21:21
 9/10 anonim ***** válasza:
66%
Semmi. Túlélni a hétköznapokat.
szept. 4. 09:12
 10/10 anonim ***** válasza:
51%

Számomra 2020 tavaszán megállt az idő.

Durva, hogy már 2025-ön gondolkozunk. Én csak arra koncentrálok, hogy valahogy életben maradjak. Bejárok dolgozni, főzök, takarítok, meg ilyenek. Régen voltak terveim. Jelenleg fölöslegesnek tartok eltervezni bármit is, úgyis jöhet valami, ami keresztülvágja az egészet, nincs értelme.

szept. 4. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!