Terveitek a hosdzú hétvégére?
Figyelt kérdés
Miket terveztek erre a hosszú hétvégére?aug. 16. 18:40
2/18 anonim válasza:
Megélhetési gondok mellett hat nem sok minden.
Számolom ha minden nap krumplit eszünk ki tudunk e jönni a fizuig.
5/18 anonim válasza:
Én pihenést. Örülök, hogy bevásároltam és nem kell emberek közé mennem. Meleg is lesz, nincs is kedvem ilyenhez... főzök pár finom kaját és elleszek magamban.
6/18 anonim válasza:
Számolom, hány kilo rizs van meg itthon es az hany napra eleg, ha csak rizst eszem.
7/18 anonim válasza:
Hu en egyszer valahol összegyűjtöttem hogy lehet lvázi a semmiből is kaját csinálni (pl van olyan idegennyelvű vagy ómagyar nevű kisütni való vmi (édesség talán) amihez szinte csak liszt kell, olajban megforgatni, rá fahéj cukor ízesíteni es kaja és nem halsz éhen.
Es nincsenek meg a tippek😭
8/18 anonim válasza:
*kvázi a semmiből
Megvan a neve a gyk-ról!
Churros (csak liszt víz olaj cukor kell hozzá)
10/18 anonim válasza:
Nekem nincs hétköznap-hétvége. Minden nap azt csinálok amit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!