Hétvégére mik a terveitek?
Szeretnék elmenni kirandulni jó korán, hogy elkeruljen a tömeget, szeretnék tollasozni, este pedig elmenni futni :)
Vasárnap valami jó könyvet elolvasni, plusz tanulni, mert kedden vizsgazom.
Neked?
#1 Jól hangzik,sok sikert a vizsgához. 🙂
Korán felkelek,tanulom egy kicsit a nyelvet,eszem valami finomat majd én is kirándulni megyek korán a tömeg előtt,majd pihenek.
Vasárnap:kis torna,nyelvtanulás,folytatom a könyvet amit már egy ideje el kezdtem,ha belefér haladok tovább a terveim felé.
Reggel karantén, délben karantén, este pedig levezetem a nap fáradalmait egy kis karanténnal.
Hétfőn megyek újra teszteltetni, addig meg kell próbálnom valahogy épp ésszel túlélni ezt a bezártságot.
Tojásos nokedlit, fasírozottat rizssel. :)
Hozzánk elég rossz időt mondanak szombatra, így a szabadtéri programot megpróbáljuk holnap kivitelezni. Kis horgászás és séta a terv, valamint sportolás délután.
Szombaton így tanulni fogok, szinte egész nap, mert 3 tárgyat nagyon meg kell hajtanom.
Vasárnap, ha jó idő lesz, pedig egy újabb séta lenne a terv meg tanulás és egy kis pihenés is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!