Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Így hogy hagyjam el?

Így hogy hagyjam el?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok a pasim 30. Az első hogy nagyon szeretem őt okos és nagyon jóképű (ennyi volt a pozitívum amúgy)

-kábítószerezik de már mindennap

-költekezik de ilyen határtalanul úgymond

-szerencsejátékozik nem dolgozik (jó benne) de erre nem lehet alapozni

-megcsal kb szerintem 3 nővel is

-manipulál

-a kutyáját jobban szereti mint engem

Ez csak egy kis ízelítő volt.

Nálunk itt mindennap maffiózó találkozok vannak na ez neki a jó haveri társág.

Nem is írom tovább mert széttöröm a telefont ugyanis terhes vagyok tőle és még el sem mertem neki mondani.

Mindig azt mondja hogy ő gyereket akar de ha meglesz engem ki fog dobni mert ő szeretné hogy nevelje..mert ő szerinte neki jobban megy. Ha kell lefizet mindenkit akkor sem lehetek a gyerekkel

Drága luxus autót hozott most haza amiért most közölte hogy havi 500 ezret kell fizetni..

Ha beszélek valamikor vele csak hazudozik amúgy..ebben is elég jó de hát már ismerem.

Anyagilag függök már tőle mert együtt lakunk. Tehát a szüleimhez kéne kb vissza mennem. Kocsit vissza adni stb stb

Tehát olyan helyzetben vagyok hogy már bocsánat de most akkor mi f lesz? Tényleg nem tudom elképzelni mibe vagyunk mi így ketten. Egyébként ha elmennék tőle nem nagyon hatná meg de ez már annyira nem is érdekel..de hogy mi lesz így azt nem tudom így összesen ebből.

Valaki már volt egy vadállattal ? Hogyan kezelte ? Vagy mit is kéne tennem ?

ma 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tenném, hogy elvetetném a gyereket, visszaköltöznék a szüleimhez, elhelyezkednék, elkezdenék őrült módra spórolni, hogy megalapozzam a jóvőmet. Vagy elmennék külföldre dolgozni, hogy gyorsabban alapozzam meg a jövőmet.
ma 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Cigány mi? :D
ma 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Éltem hasonló alakkal. Ő külföldi volt. Annyi eszem volt, hogy nem estem teherbe meg annyi pénzt eldugdostam apránként, hogy dobbantani tudjak és itthon vegyek egy kisebb házat.

Egyszer a rendőrök is megvertek miatta, valami rajtaütés szerű volt, de nem nagyon értettem mit ordibál, nem tudok németül. Utána varrták az orrom meg a térdem. Akkor kezdtem gyűjtögetni.

Bevallom, azóta se szexeltem olyan jót, pedig annak már 7 éve, hogy ott hagytam.

ma 19:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Fehér a bőre de romákkal is nyilván jóban van nem is tudom ez hogy jön ide.

Amúgy ez nem rossz ötlet a külföld

ma 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!