Angelo99 kérdése:
Szerintetek létezhet róla kép?
Figyelt kérdés
Ha egy ember megnyit egy üzletet pld: a neten nem találom azért van rá esély hogy mondjuk a telefonjaba vagy a gépeben tarthat képeket a boltrol?nov. 28. 16:38
2/14 A kérdező kommentje:
Az azt jelenti hogy ha van egy boltod akkor lehet rola kep??? A telefon vagy szamitogepben pld ....
nov. 28. 16:51
3/14 anonim válasza:
Én sem értek ebből semmit.Lehet,hogy a tisztelt Kérdező értfogyos.
4/14 anonim válasza:
Milyen boltot?Trafik,cipőbolt,vagy mi a kínkeserves lódákóról van szó?
5/14 A kérdező kommentje:
Nem ajandekbolt...
nov. 28. 17:11
6/14 anonim válasza:
Szia Angelo, még mindig nincs meg a figurád?
7/14 anonim válasza:
Nem. Ennek a f*ggyosnak az a kínja, hogy nyáron krk-ban vagy hol, nem vett meg egy figurát, és ettől gyps lett. Szerintem troll.
8/14 anonim válasza:
Van még itt olyan a gyakorin, aki nem érti ezt a kérdést?
A kérdező nyáron Horvátországban látott egy szuvenír boltban valami delfines biszbaszt. Nem vette meg. És azóta napi 1 kérdést minimum feltesz itt a bolttal kapcsolatban, mert nem tud létezni a delfines biszbasz nélkül, viszont a bolt elvileg télen zárva van.
9/14 anonim válasza:
ma 17:32
Haha, egyrészt elég vicces, hogy ennek ilyen irodalma van, őszintén nem tudtam. Másrészt viszont még mindig nem értem, hogy ennek a kérdésnek mi értelme. Attól, hogy a boltról elméletileg létezhet kép valakinek a telefonján vagy számítógépén, mitől lesz jobb bárkinek?
10/14 anonim válasza:
Tudja nézegetni addig is a delfinjét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!