Amikor Ő hazamegy, akkor nem fogja magát rosszul érezni, amiért ilyen szinten esélytelen volt? Nem töri meg egy ilyen esemény az ember önbizalmát?
ma 14:25
1/7 anonim válasza:
Olyankor ápoltatják sajnáltatják magukat a nőikkel, lásd mikor nő sipítozik hogy jaj szivem vérzel (kozben a pasi sármisan néz hogy jaj észre se vette mit neki egy golyó vagy kés is..)nő meg picsog hogy bekötöm, aztán d.gnak egy jót.
Nőzésre használják még ezt is.
ma 14:27
2/7 anonim válasza:
Ja de az olyan pasik akik sírnak mert elvágta az ujját(mert hagymát se tud szelni) és mégcsak nem is vérzik, de ez miatt már félbe is hagyja a főzést és kvázi mentőn gondolkodik, es a nőjétől elvárja hogy menjen az ügyeletes gyogyszertárba sebtapaszért mig ő haldoklik, na az meg szánalom szint.
ma 14:30
3/7 anonim válasza:
1.2. Vagyok.
Barátom emg olyan edzésekre jár ahol kb verik egymast. En mikor meglátom hogy kék zöld, es el vagyok hűlve padlot fogok, elkezd röhögni, és imádja az edzéseket, szinte szalad mikor van.
Már én is kezdek megedződni legutobb már annyit mondtam csak, hogy lehet viszek már be vmi ajándékot a kiképzőnek mert meg is érdemli néha amugy..(barkmi szemét is szokott lenni néha. Nem egy kisvirágszál mézesmáz pasi..)
ma 14:33
4/7 anonim válasza:
Már miért neki kellene rosszul éreznie magát, amikor ez az állat nekiesett? Ha nem lépnek közbe nagyobb baj is lehetett volna. A szemembe az ilyen nem ember, aki fizikai agressziót alkalmaz, megveri a másikat. Egy majomhoz tudnám hasonlítani (és "védett" etnikumú is, nem a napon barnult, gondolom..)
ma 14:34
5/7 anonim válasza:
Sokszor ezek a ,, harcedzett" fèrfiak csak azokon merik ezt kipróbálni amit elsajátítottak akin làtjàk ,hogy nincs ilyen tapasztalata.
A hasonló kaliberűekkel ilyet nem fognak alkalmazni.
Én alapból egy jámbor ember vagyok de megfordultam konditermekben meg úsztam , vízilabdàztam és szerintem ennek köszönhetően eddig nem ért fizikai atrocitás, hozzáteszem nem is keresem a bajt.
ma 14:48
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy rosszul fogja érezni magát, vagy nem érti, hogy miért éppen vele történt. A mercédeszesnek tuti voltak problémái, hogyha képes volt valakit elgázolni, meg még utána kiszállni és verekedni egy sort. Már az is, hogy idegesen elkezdi nyomni a dudát, ahol én élek általában a nők ennyire türelmetlenek, hogy ha kicsit várniuk kell már nyomják a dudát. Ez se normális viselkedés. Ahogy nézem azt az utcát is, értem haladni akart volna, de ez amit kihozott belőle egy full beteg reakció.
ma 14:50
7/7 anonim válasza:
Képtelen vagyok azokra a lényekre férfiként tekinteni, amelyeknél szerepel az érvelési eszköztárban a fizikai erőszak, - mert nem tudják uralni az indulataikat, érzelmeiket úgy, akár csak a gyerekek, akik ezt még tanulhatják, tanulják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!