Ha valaki felnőtt, attól még ugyanúgy lehet néha lusta, ugyanúgy lehet önző, hogy csak magával foglalkozik, s nem mindig a párja igényeivel?
Párom 25 én 30 éves vagyok. Szerinte gyerek vagyok. Miért? Mert ki szoktam jelenteni, hogy nekem nincs kedvem adott nap pl főzni, inkább kaját rendelek. Vagy mert ma lusta napot tartok, olyannyira nem csinálok semmit, hogy az ágyból is alig kelek ki.
Szerinte ezek olyan dolgok, pl a főzés, mosás, amik nem a kedvünktők függnek, hanem meg kell csinálni. Sok mindennel nem tudok egyet érteni. Mert én úgy vagyok, ha adott nap nincs valamihez kedvem, akkor nincs kedvem.
Mit gondoltok?
Az elején nálunk is voltak ebből gondok, én letudtam annyival, hogy ő is főzhet ám, ha annyira házi kosztot akar. Napi 8-10 óra munkaután hazaesve nem mindig van kedvem még takarítani, főzni, mosni, stb. Igenis nálam is van lusta nap, amikor nem főzök, vagy előre tervezek és megfőzök több napra, vagy csak hagyok mindent úgy, ahogy van és inkább olvasok, vagy sorozatot nézek.
Plusz a hétvége egyik napja is ilyen lustálkodós, ha valakinek nem tetszik, hogy nincs elmosogatva, vagy nem üres a szennyes tartó, hát neki lehet állni megcsinálni. Úgy gondolom, heti minimum egy nap semmit tevés jár az embernek, tök mindegy, hány éves.
Te vagy a nő es 25 eves pasassal vagy együtt? Nem tul nyerő.. anyukanak tekint teged es varja a kiszolgalast.
Amugy az elsővel ertek egyet abban hogy aki lustafajta annak hasonloan lusta part kell talalnia, igy nem lesz sok vita mert megertik egymast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!