Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ebből amúgy látja valaki a...

Ebből amúgy látja valaki a kiutat ? Nagyon rossz fele haladok ?

Figyelt kérdés

Mindig voltak hülyeségeim. De most kicsit azóta amióta megismertem x embert és össze barátkoztunk igencsak be durvult a helyzet. Mindegy mivan a lényeg hogy ő miatta brutális dolgokba keveredek. Nem is akarok erről többet írni (kábítószerről van szó)

Ő általa úgymond bele keveredtem egy olyan körbe ahol azt hittem jól fogom érezni magam de egyáltalán nem. Itt minden játszik nem csak az amit írtam.

A kisebb gond hogy megduzzadtak a kiadások több százezret el durrantok csak erre-meg arra a levegőben.

Sok szer csak azért kell hogy bele se gondoljak miben is vagyok..magyarul hogy ne legyek rosszul (nem azért mint egy normál ember) hogy élvezetet hajhász..sokszor túl megyek a kereten. Hiába mondom hogy nincs pénzem rá akkor is úgy jön mintha futó szalagról érkezne..

Ezzel mondanom sem kell mi a probléma (nem az hogy csak nehéz esetleg megadni) hanem hogy le is vagyok kötelezve.

A nők is olyanok ebben a bandában hogy számító-manipulatív rafinált de nagyon nagyon oda adó és össze tart maga a “banda”

Na de ő általuk és a saját baromságom miatt is már mindenki tudja ki vagyok. Nem szeretnek a “hétköznapi emberek” ez sem lenne baj de így egyre hangosabb lesz az egész és már látom (sőt nem is látom mi lehet ebből és ez a fő baj)

Mert ok hogy lezárnak..de így is mindennap szó szerint olyan bűntudatom van minden miatt, hogy istennek könyörgök hogy valahogy hozzon ki ebből. Én hiszek Istenben nagyon és látom is hogy tevékenykedik az életemben…de ez most egy olyan dolog amiben nem látom a logikát.

Annyit agyalok esténként még be állítva is ha jó kedvem van akkor is hogy megöli a lelkem.

Érzelmi kapcsolatom már senkivel nincs. Csak velük..de hát ez így nem tudom mi.

Nem akarok jóban lenni sem velük pedig amúgy szeretem őket mint ember. Picit felek is egy tagtól aki irányítja ezt az egészet. Stb stb és még a lényeget le sem írtam és nem is akarom.

Nagyon megvagyok most reccsenve ez a dolog miatt. Nincs az életemben szeretet, gyerek, család csak a pénz a kocsi meg a szarok meg néha egy fiatal csajt be rendezek de azt is azért mert akkor tudok kicsit megfeledkezni mindenről ugye mert fiatal bolondos vicces nincs akkora tét ..nem hogy boldog nem vagyok de egy normál napom nincs. Hogy szakadjak így ki hogy mindennap mindenkivel megy a kontakt..hogy az összes dillert stricit prostit meg mindenkit ismerek..

Ha nem keresem őket akkor is megtalálnak és nem úgy van hogy csak ki vonom magam az egyenletből még a külföld sem megy..itt a nagy ház amit nem akarok el potomázni és persze a kutyám akit imádok.

Nincs is életem tényleg néha isteni igéket bibliát nézek (betépve) és ez nyugtat meg. Elegem van..van olyan úgymond szakértő aki ebben tudna segíteni ?

Nem millárdos és escobar dolog ez de pont elég hogy tönkre tegyen úgy hogy nem ez volt a cél 32 f

nov. 27. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen volt a gyerekkorod? Szülők? Ért valami trauma?
nov. 27. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
majd pár év a rácsok mögött helyretesz.
nov. 27. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Sok szer csak azért kell hogy bele se gondoljak miben is vagyok.."

Oké, akkor lapozzuk fel a drogfüggő-magyar szótárat: kényszer miatt "kell", mert mire ott vagy, már ha fejre állnál se mondanál nemet. Tisztán sose lettél volna ilyen ostoba. Van kiút, de ezen a ponton pár igen ritka, rendkívül fura kivételtől eltekintve kell a szakavatott segítség. Mehetsz pap bácsihoz is, valószínűleg bemutat pár nagy névnek, akik értenek a nyelveden.

nov. 27. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy addiktológussal vedd fel a kapcsolatot. Ő érteni fog és a tapasztalata is meglesz ahhoz, hogy segíteni tudjon - hiszen ez a munkája.
nov. 27. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Talán próbálj megváltozni, akkor lesz kiút.
nov. 27. 21:00
 6/7 A kérdező kommentje:

Jó a szüleimmel a kapcsolatom de ezt nem velük akarom megbeszélni. De amúgy tudnak róla valamilyen szinten orvoshoz már járok..ő tud mindenről.

Vannak olyan gyógyszereim amivel a függőséget (mivel nyilván van) azért tudom szabályozni.

De magukkal az emberekkel és így hogy nincs munkám így vagyok szarban. És nem a pénz miatt csak hanem nincs egy keretrendszer. De most már durva a helyzet és azt nem tudom kivel találnám meg a megoldást

nov. 27. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Itt az önkontrollnál fognám meg a dolgot. Hiába hiszed, hogy nem úgy van az... ez a probléma. A tested-lelked-cselekedeteid-gondolataid felett csak te rendelkezel. Neked kell irányítanod magadat, nem másnak. Nem hagyhatod.

És ha megtalálnak, akkor se kell rögtön bulikázni menni, lehet beszélgetni egy kávé mellett is ám.

Önkontroll... keress fel egy pszichológust, keress ilyen csoportokat.

tegnapelőtt 07:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!