Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem szeretnék mosolygós...

Nem szeretnék mosolygós tejbetök lenni, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Nem tudok kiállni magamért, mindig poénkodok meg komolytalan vagyok, melóhelyemen semmibe vesznek meg amúgy is egy nímand vagyok. Nagy cégnél vagyok. Nevem alig tudják, de ha jellemeznek " tudod az a mosolygós srác" akkor már egyből tudják.

Amúgy persze egy szorongós balf4sz vagyok aki mindentől fél, retteg és nem akar megsérteni senkit, ha enyhe vitába keveredek gombóc van a torkomban és az a minimális szókincsem is elrepül.

Persze tudom, hogy a mai társadalmi felfogásban bűnözőnek kell lenni, hogy menő legyél meg minden második szónak az kell lenni, hogy "gezi" c-vel. És fél perces tiktok-os videókból idézni.. 30 éves leszek lassan és kicsit lehangol mindez. Oké, én nem akarok sittre menni direkt azért, hogy tiszteljenek, én csak magamat szeretném elfogadni és emberszámba venni.

ma 05:51
 1/3 A kérdező kommentje:
Vége kicsit klisés lett.. :( elcsesztem ezt a kérdést így..
ma 05:51
 2/3 anonim ***** válasza:
56%

Kezdésnek keress egy jó pszichológust és beszélgess vele.

Az utolsó bekezdés alapján azt hiszem, hogy te egy 8 általánost se végzett frusztrált egyén vagy, akinek igen alacsony az értelmi és érzelmi intelligenciája.

Rengeteg könyv és youtube-os videó foglalkozik az önfejlesztéssel, viselkedéssel, felnőtté válásról, konfliktus kezelésről.

Ha változni szeretnél, foglalkozz ezekkel.

ma 06:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem az a menő amit te leírtál, max tini körökben vannak néhányan akik annak tartják. 30 évesen már egyenesen gáz.

Ami belőled hiányzik, az a személyiség, magabiztosság. A jelenlegi "személyiséged" abból áll, hogy mosolyogsz mint valami hülye, a magabiztosság meg egy nem létező fogalom kb amilyen szinten vagy benne.

Kezdésnek mondjuk megtanulhatnál konfliktust kezelni, de még mielőtt rohanaz és ráedzed magad hogy amint konfliktushelyzetbe kerülsz leordítod a másik fejét szólnék, hogy ennek van nyugodt, felnőtt módja is.

ma 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!