Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Meg lehet kövezni, egy dolog nem tetszik rajta, hogy alacsonyabb nálam. Amúgy minden másért odavagyok rajta. Szép a szeme, a haja, a mosolya, jó a teste. De nem magas pasi, ami picit elrontja az összképet.
Pedig szexuálisan is vonz, nagyon vicces, szórakoztató fiú, de annyira zavar, hogy kisebb nálam. 172 centi, én 176 vagyok.
nov. 25. 23:37
1/6 anonim válasza:
Mérlegelj. Nincs azzal semmi baj, ha nem jön be a magassága, csak akkor tudjad, hogy mit akarsz tőle. Ha ez elég indok neked arra, hogy ne foglalkozz vele, akkor ne tedd, mintsem raboljátok egymás idejét.
nov. 25. 23:41
2/6 A kérdező kommentje:
De nagyon vonzó és kívánom is. Valamint jó vele. Fájna, ha hagynám elúszni. Ugyanakkor nem vagyok azzal kibékülve, hogy magasabb legyek a pasimnál.
nov. 25. 23:45
3/6 anonim válasza:
Én is így jártam pár éve. Minden stimmelt, csak ez nem. Nálunk kB 3 cm volt a külön az én javamra. De engem is sokkal jobban vonz ha magasabb egy pasi mint én. Én "csak" 174 vagyok.
A szex meg minden csodás volt 2 évig. Aztán kiábrándultam belőle, de nem is baj. A mostani szerelmem 195 cm. És sokkal jobb pasi is ráadásul.
Próbáld meg, rövid távon valószínűleg jó lesz a kapcsolat, de ha el tudod fogadni, akkor életre is szólhat.
Én csak az utcán nem szerettem úgy menni mellette, zavart hogy alacsonyabb.
nov. 26. 00:08
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem is az a legnagyobb bajom, hogy ha mellette állok és megyek, kisebb vagyok, nagynak tűnök. Pedig én egy kimondottan vékonycsontú alkat vagyok, ő meg azért izmos. Ha kettesben vagyunk annyira nem zavar.
nov. 26. 00:40
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon felszínes dolog, mégha értem is amire gondolsz. Volt 193cm párom és volt velem egymagas utána és nekem is furcsa volt. De ha minden más stimmel és csodálatos, akkor leszrnám. Az én alacsony barátommal semmi nem volt jó a szexet leszámítva. De mondjuk ha a férjem lenne alacsonyabb nem érdekelne ki mit gondol az utcán. Eleve minek foglalkozol azzal mások mit gondolnak, ha boldog vagy?
nov. 26. 03:28
6/6 anonim válasza:
Istenem, pár centin vitatkoznak ezek a buta nők, pedig lehet hogy élete párja!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!