Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Élő, vagy műfenyő pártiak...

Élő, vagy műfenyő pártiak vagytok karácsonyfa terén?

Figyelt kérdés

#Fa választás
nov. 24. 19:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
87%
Műfenyő. Elegem lett a húlló tűlevelekből.
nov. 24. 20:26
 12/35 anonim ***** válasza:
87%
Ja igen, az is előny hogy nem hullik, csak ha nagyon rángatod akkor 1-2 szál.
nov. 24. 20:28
 13/35 anonim ***** válasza:
59%

10

Ezek olyan bájos mondatok.

Megnézném 1 év alatt hány kiló/tonna műanyagot termelsz csak te magad vagy hányszor ülsz például autóba.

A műfenyő azért mű, mert műanyagból van, pénzt adsz ki azért hogy legyártsák (ami szintén nem túl környezetkímélő), aztán majd X év múlva a szeméttelepen végzi, a bomlási ideje meg valahol 300-500 év között van.

Nincs gond a műfenyővel, de ez az álszent jóság amit mögé épít sok ember mint ok, az valami fenomenális 😀

nov. 24. 20:30
 14/35 anonim ***** válasza:
49%
Inkább csökkentsük az oxigéntermelést, BRAVÓ!
nov. 24. 20:40
 15/35 anonim ***** válasza:
68%
#10 Amit tudok, megteszek. Nincs autóm, ahová csak tehetem, gyalog járok. Csak használt ruhát vásárolok. Az élelmiszert piacon vásárolom, saját tárolókat viszek és textilszatyrokat. A műanyagba csomagolt termékeket kerülöm. Emiatt nem veszek pl tusfürdőt, hajbalzsamot. Minden elektronikai cikkem másodkézből van. A műfenyőm kb negyven centis és vigyázok rá, így még az unokámat is ki tudja szolgálni. Én ennyit tudok tenni.
nov. 24. 20:42
 16/35 anonim ***** válasza:
52%
Műfenyőt. Jó, hogy egyesek olyan frusztráltak, hogy egy fenyő miatt beugatnak mások életébe.
nov. 24. 20:51
 17/35 anonim ***** válasza:
52%

Csakis élő fenyőt szeretem.

A tavalyi karácsonyfám idén januárban rügybe borult. 😊 Február elején bontottuk le.

nov. 24. 21:05
 18/35 anonim ***** válasza:
77%
Az enyém nem fog mert műanyagból van.
nov. 24. 21:08
 19/35 anonim ***** válasza:
52%
Élő vagy semmi.
nov. 24. 21:46
 20/35 anonim ***** válasza:
61%

Élő. Szerintem szebb.

Sokaknak ebből biztosított a megélhetése, ezért is jó dolognak tartom, hogy tőlük vegyem.

nov. 24. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!