Élő, vagy műfenyő pártiak vagytok karácsonyfa terén?
Figyelt kérdés
#Fa választás
nov. 24. 19:59
1/35 anonim válasza:
Élő.
X évig csak azért növesztik azokat a fákat, hogy karácsonyfák legyenek.
2/35 anonim válasza:
műfenyő, nem kell minden évben újat venni és nem hullajtja a leveleit
4/35 anonim válasza:
+1: alternativ megoldas, peldaul egy fem bigyo ami fenyofa formára hasonlit es designos es orokke jo.
Pld ilyesmi:
5/35 anonim válasza:
Élő, de tavaly pl egy cserepes cukorsüvegfenyőt vettem. Nem maradt meg sajnos, mert nem raktam ki időben, de lehet teszek vele megint egy próbát.
6/35 anonim válasza:
Műfenyő! Környezetkímélés több éve! Szépet kell választani, olyat mintha igazi lenne! Csak illata nincs! Elrakod, előszeded és annyi! Nem kell vele szenvedni! Alig látszik hogy mű lenne!
7/35 anonim válasza:
9/35 anonim válasza:
Műfenyő. Kettő is van, mindegyik több éves már, de alig látszik meg ez rajtuk. Egyik OBI-s, másik TESCO-s.
10/35 anonim válasza:
Műfenyő, nem vagyok híve a felesleges pusztításnak és szeméttermelésnek. Pedig nagyon szép az élő fenyő. Egyszer próbáltunk földlabdásat, de nem élte túl. Az is egy jó megoldás lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!